Neler Yeni

Hayırlı Olsuna Geldik Technopat Sosyal'den

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Onlar biraz kibirli ama işi biliyorlar. Çok seçiyorlar hep bir marka döngüsü içindeler.Objektif değiller .Bu işleri yapan herkesi desteklemek lazım .

Ama burada da yaş grubu biraz düşük onuda eklemeden yapamayacağım.

Bence sadece insanların dandik markalardan ötürü başlarının yanmasını istemiyorlar :) Kimin daha objektif olduğunu, objektif bakarak tekrar gözden geçirmenizi rica ediyorum.

Desteklemekten kastınız da nedir ayrıca? Mal kötüyse kötüdür, ister 5 gün önce piyasaya girmiş olsun ister 30 yıl.

PcModum

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Kemal Memal
Bence sadece insanların dandik markalardan ötürü başlarının yanmasını istemiyorlar :) Kimin daha objektif olduğunu, objektif bakarak tekrar gözden geçirmenizi rica ediyorum.

Desteklemekten kastınız da nedir ayrıca? Mal kötüyse kötüdür, ister 5 gün önce piyasaya girmiş olsun ister 30 yıl.
Malı demek istemedim donanım arşiv ve teknopat gibi oluşumları desteklemek lazım dedim. Dandik marka diyorsunuz ama ülkenin alım gücünü hiçe sayıyorsunuz bence. Bu işlerden ne kadar çok insan ekmek yiyor bunu bir düşünmenizi öneririm. Dandikten kastını anlamıyorum. Sen msi ile steelseries gibi markalar ile Gamepower ve Rampage gibi markaların klavye mouse ve monitor ve kasa tarafında üretim yaptırdıkları bazı modelleri cinde aynı yerlerin yaptığını biliyormuydun ? Ayrıca büyük markaların gereksiz yere ürünlerindeki çok ama çok yüksek fiyatları ile cebindeki parayı çaldığını biliyormuydun ? 900-1000 tl ye kulaklık mı olur ? olur nasıl biliyormusun ; Markanın asıl merkezinin üretim maaliyetleri üzerine kar koyup fiyat belirlemesi sonra pazarlama bir kar koyuyor reklam yapacak diye sonra tr ye distiye satıyor bir kar koyuyor. derken derken en az 4-5 kere marj koyuyorlar ve en sonra satan adam koyuyor. Ve 20 usd maliyetli bir kulaklık oluyor sana 100-150 usd . sende gidiyor bunu alıyorsun .Bu diğer " dandik dediğin markalar ise direk üretici maliyetinin üzerine bir marj koyuyor ve satıyor. Alternatif yaratıyorlar.
Ben olsam tr deki markalar gibi dünya ya açılırım. Biraz büyüyüp corsair gibi bir marka olurum. Sonra teknopata verir tanıttırırım :)

yusuf bali

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
521
İsim
yusuf bali
Instagram
_yusufbali_
Benim ilk kullandığım forum Technopat Sosyal idi ve hala hatırlarım vaktimin çoğunun forumda geçtiğini. Güzel günlerdi. Burası açılınca bir göz atayım dedim şimdi ise siteden çıkamıyorum :D. Ama şu yazım kurallarına cidden bir çözüm getirilmeli, siteden çıkarken gözüm kanamış halde çıkıyorum maalesef.
gerçekten yaş seviyesi düşük ama boş yazan fazla yok adminler banlıyor

PcModum

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Kemal Memal
Dostum önemli olan olgunluk bak bana 13 yaşındayım ve mal mal mesaj yazmıyorum.

Bu konuyu ben açıcaktım ama.
13 yaşında isen düzgün konuş o zaman .Mal mal ne demek ? Çocuk olduğunu belli etmişsin. Burada herkes fikrini paylaşamayacak ise burası niye var @Abdullah Hacıgül sorarım .

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Serdal Han
Elimiz boş gelmek olmaz:
cevizlibaklavatepsi2.jpg

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

Ribozom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Toprak

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Peki neden yedin o banı?
Ceza itirazı açmıştım. Tek seferde 10 ceza alınca. 3 tanesinde benim hatam vardı ama diğerlerinde yoktu ayrıca moderatör'de hata yapmıştı. 1 hafta ban yemiştim. Sonra banım kalkınca bir girdim hala banım var. Sonra yeni hesap açtım anında reddedildi. Bende ip-banı yemiş olduğumu anladım.

Ribozom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Toprak
Ceza itirazı açmıştım. Tek seferde 10 ceza alınca. 3 tanesinde benim hatam vardı ama diğerlerinde yoktu ayrıca moderatör'de hata yapmıştı. 1 hafta ban yemiştim. Sonra banım kalkınca bir girdim hala banım var. Sonra yeni hesap açtım anında reddedildi. Bende ip-banı yemiş olduğumu anladım.
Hatalı mesajlar ceza verilmeden once düzenleniyor. Cezanı aldıktan sonar doğru yazılmış halini gördün büyük ihtimalle. Ayrıca kurallar sayfasındaki maddeler arasında çift hesabın yasak olduğu yazıyor. Moderatör ne hatası yapmıştı?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Hatalı mesajlar ceza verilmeden once düzenleniyor. Cezanı aldıktan sonar doğru yazılmış halini gördün büyük ihtimalle. Ayrıca kurallar sayfasındaki maddeler arasında çift hesabın yasak olduğu yazıyor. Moderatör ne hatası yapmıştı?
Kısaltmalarda büyük/küçük harf hatası falan yaptı. Soru sormadım ama onu soruya çevirip ceza vermişti. Yeni hesabı ban kalktıktan sonra açmıştım. Banım 12 Nisan'da bitiyordu bende 13 Nisan'da girdim banın sona erdi diyordu ama hala banım devam ediyordu.

Ribozom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Toprak
Kısaltmalarda büyük/küçük harf hatası falan yaptı. Soru sormadım ama onu soruya çevirip ceza vermişti. Yeni hesabı ban kalktıktan sonra açmıştım. Banım 12 Nisan'da bitiyordu bende 13 Nisan'da girdim banın sona erdi diyordu ama hala banım devam ediyordu.
Çift hesap yasağı ban varken veya ban yokken yani her zaman geçerli. Harf hatası yaptıysa onu bilemem ama çift hesap banını atmakta haklılar.

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin

Dandik dedikleri markaların tüm ürünlerine dandik diyorlar sensöre switchlere bakmadan her modele dandik diyorlar savununcada linç ve ban yiyoruz.

r.yasar10

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Rodin Yaşar
Duydum geldim. Hayırlı uğurlu olsun bütün bilgilerim aynı. Güzel olmuş.

@Ribozom siz de mi burdasınız yav? :D

İkisi de XenForo tabanlı olduğu için zorlanmadım. Şık ve sade olmuş.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom