Tamam.Technopat sosyal hayatımda gördüğüm en kötü fprumdur.Üyeler hep bor laf sokma çabasındalar.
Mesajların yarısını okudum dayanamadım. Nedir bu düşmanlık herkes işinde gücünde insanlar anlamıyorum.hortlatmayın len
Sosyalin kurallarından bıktığım için buraya geldim.Hayırlı uğurlu olsun diyorum ve ekliyorum: "Umarım insanların faydalandığı bir forum olur."
Bu konuda "Technopat Sosyal"i örnek alabilirsiniz bu arada.
Öyle bir korkum yok zaten nickimi yeni değiştirdim "abidik gubidik" nickim.Sosyal'den ban yedikten sonra alternatifler listesine Donanım Arşivi - Forum eklendi. @anonim hangi kullanıcısın? Belki yazmışsınızdır bilmiyorum. Yazmadıysanız; yazabilir misiniz? Merak etmeyin ban atmazlar bence buna.
Reis söyleme ordaki arkadaşlar şimdi dışlarlar.Öyle bir korkum yok zaten nickimi yeni değiştirdim "abidik gubidik" nickim.
İlginç bir yaklaşım, neden dışlayalım ki?Reis söyleme ordaki arkadaşlar şimdi dışlarlar.
Yok siz değil. Bazıları velet forumu yok saçma sapan şeyler söylemişlerdi. Technopat'ı severim ama kullanıcılar biraz asabi.İlginç bir yaklaşım, neden dışlayalım ki?