Neler Yeni

Haylou GST akıllı saat alınır mı?

ConquerorXIV

80+ Gold

Golf 4 R32

80+ Silver

Avolays

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Asla alınmaz paranı neden bu kadar dandirik bir saat alarak harcayasın ki? 2.el samsung akıllı saatlere bak.
Haylou ile Xiaomi kalite bakımından eş değer markalar. 2.El teknoloji kullanmıyorum, Haylou markasını bilmiyorsunuz sanırım?

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,853
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks

Golf 4 R32

80+ Silver
Haylou ile Xiaomi kalite bakımından eş değer markalar. 2.El teknoloji kullanmıyorum, Haylou markasını bilmiyorsunuz sanırım?
Saatin hiçbir özelliği olmamasına rağmen saçma bir fiyatı var. Sizde işte bilginiz olmadığı için bunun markası Haylou kesin çok iyidir diyip almışsınız.

Avolays

80+
Saatin hiçbir özelliği olmamasına rağmen saçma bir fiyatı var. Sizde işte bilginiz olmadığı için bunun markası Haylou kesin çok iyidir diyip almışsınız.
Yoo, araştırdım aslında Mi Band 5 olup da bu saatte olmayan bir özellik yok.
Ki amacım tam anlamıyla işlevsel bir akıllı saat almak değil, akıllı saat görünümlü bileklik almak daha çok. Bütçemi arttıramam, siz atın önerinizi yine de iade eder ona bakarım dediğiniz gibi bir fark varsa.

Golf 4 R32

80+ Silver
Yoo, araştırdım aslında Mi Band 5 olup da bu saatte olmayan bir özellik yok.
Ki amacım tam anlamıyla işlevsel bir akıllı saat almak değil, akıllı saat görünümlü bileklik almak daha çok. Bütçemi arttıramam, siz atın önerinizi yine de iade eder ona bakarım dediğiniz gibi bir fark varsa.
Sizde bütçe az. İkinci el Samsung saatler 600tl ye felan bulabilirsiniz. Sıfır önerirsem çok pahalı olur size göre. Samsungun her modelini alabilirsiniz bütçenizden dolayı model söylemiyim.

Avolays

80+
Sizde bütçe az. İkinci el Samsung saatler 600tl ye felan bulabilirsiniz. Sıfır önerirsem çok pahalı olur size göre. Samsungun her modelini alabilirsiniz bütçenizden dolayı model söylemiyim.
Dediğim gibi ikinci el kullanmıyorum teknoloji ürünlerinde, sonuç olarak yine mevcut saate kalıyoruz :)

Golf 4 R32

80+ Silver
Dediğim gibi ikinci el kullanmıyorum teknoloji ürünlerinde, sonuç olarak yine mevcut saate kalıyoruz :)
Ben ona akıllı saat demem. Bi özelliği yok ama saat. Normal saat daha avantajlı en azından daha ucuz.

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
Alınmaz

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,489
İsim
Çağatay
Geçen yıl bahsettiğiniz saati satın almıştım ve yaklaşık 1 ay kullandım. Hiç memnun kalmadım. Saatin fonksiyonları doğru çalışmıyor. En büyük sıkıntısı telefondaki yazılımı. Şarjın içinden geçiyor ve yetersiz bir yazılım. Boşa para harcamış olursun. Tabi tercih senin ille de alacağım diyorsan al dene :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,850
Üyeler
163,565
Son üye
İsmailkc00
Top Bottom