Neler Yeni

Haylou GST akıllı saat alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Şiyar ARSLAN
İlgilendiği Kategoriler
Pc
Aktif olarak Mi Band 5 kullanıyorum mevcut özelliklerinden oldukça memnunum ancak görünüşü hoşuma gitmiyor artık. Bu saatin Mi Band 5'den aşağı kalır yönü var mı? Başka öneriniz var mı?
Çinden almak istersen sana güzel bir öneride bulunacağım
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 337,38TL 66%OFF | Zeblaze Btalk Lite sesli arama akıllı saat sağlık spor izleme akıllı bildirimleri sesli asistanı Smartwatch erkekler

Avolays

80+
Geçen yıl bahsettiğiniz saati satın almıştım ve yaklaşık 1 ay kullandım. Hiç memnun kalmadım. Saatin fonksiyonları doğru çalışmıyor. En büyük sıkıntısı telefondaki yazılımı. Şarjın içinden geçiyor ve yetersiz bir yazılım. Boşa para harcamış olursun. Tabi tercih senin ille de alacağım diyorsan al dene :)
Gelsin bakalım, iade edebilirim gibi duruyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çinden almak istersen sana güzel bir öneride bulunacağım
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 337,38TL 66%OFF | Zeblaze Btalk Lite sesli arama akıllı saat sağlık spor izleme akıllı bildirimleri sesli asistanı Smartwatch erkekler
Nabız ve egzersiz takibi konusunda nasıl saat?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Şiyar ARSLAN
İlgilendiği Kategoriler
Pc
Gelsin bakalım, iade edebilirim gibi duruyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nabız ve egzersiz takibi konusunda nasıl saat?
Egzersiz konusunda yeterli ama çok fafza spor çeşidi var yani bu tutatlılığı azaltırmı bilemem ama ben yeterince doğru sonuçlar aldım haylou gts karşısında da yeterli kalacağını düşünüyorum, nabız konusundada tutarlı mesela yürüyüşüm koşum arasındaki fark neredeyse hep aynı açıkçası ben doğru buldum, ama yani yine de iki defa ölçünce arada 1-3 sayı oynuyor tabi bi apple yada samsung vs değil

Avolays

80+
Egzersiz konusunda yeterli ama çok fafza spor çeşidi var yani bu tutatlılığı azaltırmı bilemem ama ben yeterince doğru sonuçlar aldım haylou gts karşısında da yeterli kalacağını düşünüyorum, nabız konusundada tutarlı mesela yürüyüşüm koşum arasındaki fark neredeyse hep aynı açıkçası ben doğru buldum, ama yani yine de iki defa ölçünce arada 1-3 sayı oynuyor tabi bi apple yada samsung vs değil
1 haftadır kullanıyorum yaklaşık, bisiklet modunun telefondan açılma zorunluluğj olması ve ekranı uyandırmak için olan sensörün mi band 5 kadar iyi olmaması haricinde gayet iyi. Hem spor için hem de estetik olarak ihtiyacımı karşılıyor.

Top Bottom