Neler Yeni

İnceleme Haylou GT1 Pro Kulaklık İncelemesi

hamzacolk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Hamza Çolak
Instagram
hamzacolk
Arkadaşlar öncelikle incelememe hoş geldiniz. Bu benim ilk incelemem olacak hatalarımı bana söylerseniz sevinirim. :)
—————————————————————-
150₺ gibi bir fiyata Hepsiburada’dan satın aldım.Ürünü 2-3 aydır kullanıyorum. +/- yönlerinden bahsedeyim.
——————————————————————
+ Yönleri şu şekilde.

•Şarjı uzun süre gidiyor ben kutuyu tam doldurduktan sonra 5-6 gün sonra tekrar doldurmaya bırakıyorum bazen 1 hafta da oluyor bu süre. (Gün içinde en az 2 saat kullanırım.)

•Kutunun şarjı 3-4 saat içinde tam doluyor.

•Ses seviyesi günlük kullanım için ideal seviyede ne çok yüksek ne az.

•Araya herhangi bir engel girmediği sürece açık alanda çekim alanı gayet tatmin etti beni. (Basketbol sahasının bir ucundan diğer ucuna kadar çekiyor.)

•En yüksek seste dışarıya az ses veriyor hatta hiç vermiyor denebilir.

•Dokunmatik olması kullanımı biraz daha kolaylaştırıyor müziği durdurma vs.

•Spor yaparken çok kullanışlı kulaktan düşmüyor ve su geçirmiyor.
——————————————————————-
- Yönleri şu şekilde.

•Arada saçmalıyordu kulaklık basbaya bir ara sol kulaklık şarj almıyordu telefona yakın olmama rağmen bazen müzik kesik kesik geliyordu ki bu çekim alanının dışına çıkınca olması gerekir. (Bu sorunlar arada sırada tekrar oluyor.)

•Aslında mikrofonu kapalı ve sessiz ortamlarda iyi ama sesli ortamlara girince dıştaki sesi daha çok alıyor.

•Kulaklık kutusu sert bir düşüşte kırılır gibi duruyor.

•Dokunmatik özelliğe sahip olması bazen kulaklığı düzelteyim derken basmanıza sebep oluyor ve bu bazen sinir bozucu olabiliyor.
——————————————————————
Ürüne yorumum: Ürün genel olarak fena değil gibi benim günlük işimi görüyor ama arada gerçekten çok sinir bozucu olabiliyor.
——————————————————————
İncelemem bu kadardı okuyup, zaman ayırdığınız için teşekkür ederim. Dediğim gibi bu ilk incelemem hatalarım olabilir uyarırsanız sevinirim bir sonraki incelemelerimde düzeltmeye çalışacağım. :)

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    1.5 MB · Hit: 62
  • image.jpg
    image.jpg
    1.5 MB · Hit: 59

hamzacolk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Hamza Çolak
Instagram
hamzacolk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Araya koyduğum çizgiler kısa kalmış. Kusura bakmayın :)

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Başlığa kulaklık olduğunu da yazsaydın keşke:D

hamzacolk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Hamza Çolak
Instagram
hamzacolk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Eline sağlık.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Eline sağlık

qqzeck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
zeck
Arkadaşlar öncelikle incelememe hoş geldiniz. Bu benim ilk incelemem olacak hatalarımı bana söylerseniz sevinirim. :)
—————————————————————-
150₺ gibi bir fiyata Hepsiburada’dan satın aldım.Ürünü 2-3 aydır kullanıyorum. +/- yönlerinden bahsedeyim.
——————————————————————
+ Yönleri şu şekilde.

•Şarjı uzun süre gidiyor ben kutuyu tam doldurduktan sonra 5-6 gün sonra tekrar doldurmaya bırakıyorum bazen 1 hafta da oluyor bu süre. (Gün içinde en az 2 saat kullanırım.)

•Kutunun şarjı 3-4 saat içinde tam doluyor.

•Ses seviyesi günlük kullanım için ideal seviyede ne çok yüksek ne az.

•Araya herhangi bir engel girmediği sürece açık alanda çekim alanı gayet tatmin etti beni. (Basketbol sahasının bir ucundan diğer ucuna kadar çekiyor.)

•En yüksek seste dışarıya az ses veriyor hatta hiç vermiyor denebilir.

•Dokunmatik olması kullanımı biraz daha kolaylaştırıyor müziği durdurma vs.

•Spor yaparken çok kullanışlı kulaktan düşmüyor ve su geçirmiyor.
——————————————————————-
- Yönleri şu şekilde.

•Arada saçmalıyordu kulaklık basbaya bir ara sol kulaklık şarj almıyordu telefona yakın olmama rağmen bazen müzik kesik kesik geliyordu ki bu çekim alanının dışına çıkınca olması gerekir. (Bu sorunlar arada sırada tekrar oluyor.)

•Aslında mikrofonu kapalı ve sessiz ortamlarda iyi ama sesli ortamlara girince dıştaki sesi daha çok alıyor.

•Kulaklık kutusu sert bir düşüşte kırılır gibi duruyor.

•Dokunmatik özelliğe sahip olması bazen kulaklığı düzelteyim derken basmanıza sebep oluyor ve bu bazen sinir bozucu olabiliyor.
——————————————————————
Ürüne yorumum: Ürün genel olarak fena değil gibi benim günlük işimi görüyor ama arada gerçekten çok sinir bozucu olabiliyor.
——————————————————————
İncelemem bu kadardı okuyup, zaman ayırdığınız için teşekkür ederim. Dediğim gibi bu ilk incelemem hatalarım olabilir uyarırsanız sevinirim bir sonraki incelemelerimde düzeltmeye çalışacağım. :)
Ben pro olmayan GT1 modelini kullanıyorum. Aşağı yukarı 1 sene oldu. Hala sıkıntısız kullanıyorum. Çok kez düşürdüm ve çok kez uyuya kaldım ve ya kulaklık altımdan çıktı ya da yere düşmüş oldu. 1-2 kere koşarken cebimden düştü kutudan kulaklıklar falan fırladı. Bi korktum ama bi baktım sıkıntı yok. Güzel kulaklıktır. Hayırlı olsun.

hamzacolk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Hamza Çolak
Instagram
hamzacolk
Ben pro olmayan GT1 modelini kullanıyorum. Aşağı yukarı 1 sene oldu. Hala sıkıntısız kullanıyorum. Çok kez düşürdüm ve çok kez uyuya kaldım ve ya kulaklık altımdan çıktı ya da yere düşmüş oldu. 1-2 kere koşarken cebimden düştü kutudan kulaklıklar falan fırladı. Bi korktum ama bi baktım sıkıntı yok. Güzel kulaklıktır. Hayırlı olsun.
Bende de düşürme olaylarında bir sıkıntı olmadı şu ana kadar. Diğer saydığım özellikler biraz soğutmuştu beni kendinden ama şimdilik bir sorunu yok. Saçma ama arada bu şarj almama durumu falan devam ediyor. Genel olarak fena değil. Teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,753
Üyeler
161,487
Son üye
Flwz
Top Bottom