Stok birazdan erir bilginize normal fiyatı 400tl üzeri ben 1 yıldır kullanıyorum tavsiye ederim sarjıda iyi gidiyor.
Konusu açıldı
açıldı konusu
şuan gördümde adam link bile vermemiş zaten birazdan biter stok.❌İndirim Bitti! - Haylou T15 Bluetooth Kulaklık 252,54TL
https://www.amazon.com.tr/dp/B084LQRD5Lforum.donanimarsivi.com
ben sorun yaşamadım 1 yıldır kullanıyorum amazondan almıştım 180 civarına ama haylou t15 benimkiHaylou GT1 Pro kullanıyorum amazondan amazon.com.tr satıcısından aldım ürün arızalandı amazona da yazsam onlarda çözemedi teknik servis sıkıntı.
Bunu sorgulayana kadar stok biter demedi demeyin, güzel indirim alın iade edersiniz en kötü ancak güzel kulaklık bu fiyataKullananlar memnun mu
aldım yazdıktan sonra meraktan soruyorumBunu sorgulayana kadar stok biter demedi demeyin, güzel indirim alın iade edersiniz en kötü ancak güzel kulaklık bu fiyata
Resetlemen lazım öyle olunca youtubeda Videosu var.benim haylou t15 bazen bir teki çalışıyor diğeri çalışmıyor bir şekilde çözüyoruz ama
yapıyorum zaten birde spor yaparken omuzuma falan değince müzik duruyor ona tilt oluyorumResetlemen lazım öyle olunca youtubeda Videosu var.