Neler Yeni

Yardım Haylou T15 mi Xiaomi earbuds 3 lite mi?

No Oxygen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Furkan Keskin
Merhaba arkadaşlar bu kulaklik alicam ama kararsız kaldım t15 mi earbuds 3 lite mi bir türlü karar veremiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Her gün müzik dinliyorum ondan iyi ses versin istiyorum oyun için değil sadece müzik.

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Telefonlar, Donanım & çevre birimleri
Merhaba arkadaşlar bu kulaklik alicam ama kararsız kaldım t15 mi earbuds 3 lite mi bir türlü karar veremiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Her gün müzik dinliyorum ondan iyi ses versin istiyorum oyun için değil sadece müzik.
T15 kullanıyorum çok iyi şarj olarak özellikle kutusu çok büyük. Ama oyun oynamak istersen gecikmeli geliyor

No Oxygen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Furkan Keskin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
T15 kullanıyorum çok iyi şarj olarak özellikle kutusu çok büyük. Ama oyun oynamak istersen gecikmeli geliyor
Oyun modu baya iyi diye biliyorum zaten kulakl8k benim için değil ablama alicam sadece müzik dinliyo oyun oynamiyo ondan sordum

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Oyun modu baya iyi diye biliyorum zaten kulakl8k benim için değil ablama alicam sadece müzik dinliyo oyun oynamiyo ondan sordum
Müzik dinlemekse amacı alsın bence ama kulaklığın şarj kutusu bir tık büyük onu dert etmezse kullanabilir çünkü pil performansı çok iyi

No Oxygen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Furkan Keskin
Müzik dinlemekse amacı alsın bence ama kulaklığın şarj kutusu bir tık büyük onu dert etmezse kullanabilir çünkü pil performansı çok iyi
Tamamdır teşekkür ederim ancak biraz daha araştırma yapicam en iyisi olsun istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamamdır teşekkür ederim ancak biraz daha araştırma yapicam en iyisi olsun istiyorum
Bunlar dışında öneriniz varsa onerilere açığım ancak en kısa sürede olurda sevinirim

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler

Bunlar dışında öneriniz varsa onerilere açığım ancak en kısa sürede olurda sevinirim
Rica ederim aklında bir soru varsa sorabilirsin.

No Oxygen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Furkan Keskin
Rica ederim aklında bir soru varsa sorabilirsin.
Suanlik bir sorum yok vakit ayirdigin için teşekkür ederim 🙂

Earbuds 3 lite'a karar kıldım deneyimi olan varsa yazabilir mi?

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,499
İsim
Çağatay

No Oxygen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Furkan Keskin

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,967
İsim
Orkun
Açıkcasi bütçeyi biraz aşıyor ve bilinmedik bir marka almayı düşünmüyorum ancak önerin için yinede sağol
Bilinmedik bir marka değil hocam. Yılların Ttec i. Her yerde ürünlerini görebilirsin. En basiti şarj kablosu. Elektronik ürün satan bir yere git mutlaka Ttec in bir ürünü vardır. Kulaklık hakkında yorum yapamam deneyimlemedim sonuçta ancak sağlam marka olduğunu söyleyebilirim.

No Oxygen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Furkan Keskin
Bilinmedik bir marka değil hocam. Yılların Ttec i. Her yerde ürünlerini görebilirsin. En basiti şarj kablosu. Elektronik ürün satan bir yere git mutlaka Ttec in bir ürünü vardır. Kulaklık hakkında yorum yapamam deneyimlemedim sonuçta ancak sağlam marka olduğunu söyleyebilirim.
Yok o manada demedim her yerde var bende gördüm biliyorum ancak ben Xiaomi üzerinden bir şey beklemiştim ttec bana pek güven vermedi açıkçası 🙂 zaten butcemin üstünde tekrar bir onerin varsa Max 400 olursa sevinirim

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,967
İsim
Orkun
Yok o manada demedim her yerde var bende gördüm biliyorum ancak ben Xiaomi üzerinden bir şey beklemiştim ttec bana pek güven vermedi açıkçası 🙂 zaten butcemin üstünde tekrar bir onerin varsa Max 400 olursa sevinirim
Ben Xiaomi Earbuds Basic kullanıyorum ilk sürüm olan. Yaklaşık 4 5 sene oldu hala taş gibi. Yeni sürümler nasıl bilgim yok. Xiaomi sağolsun daha değiştiremedik kulaklığı :)

No Oxygen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Furkan Keskin
Ben Xiaomi Earbuds Basic kullanıyorum ilk sürüm olan. Yaklaşık 4 5 sene oldu hala taş gibi. Yeni sürümler nasıl bilgim yok. Xiaomi sağolsun daha değiştiremedik kulaklığı :)
Önerin için teşekkür ederim belki onu da alabiliriz ancak şuan kesin olan bu model tekrardan önerin için teşekkür ederim 🙂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,398
Üyeler
166,747
Son üye
cruenn
Top Bottom