Neler Yeni

Öneri HAYLOU T15 VS XİAOMİ EARBUDS 2S

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mustafa Aydemir

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
T15 derim ben.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
t15 kullandım sesi yüksek şarjı en az 1 ay gidiyor. kulakta rahat duruyor, düşmüyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mustafa Aydemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ÖNERİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM PEKİ İNTERNETTEN ALACAĞIM İÇİN BİLDİĞİN GÜVENİLİR SATICI VAR MIDIR ? GALİBA REPLİKA ÜRÜN DE GELEBİLİİYORMUŞ AİRDOTS MODELİNDE FAZLA OLUYORMUŞ BU OLAY ACABA T15 DE OLUR DİYE İYİ BİR SATICI ARIYORUM
Mesaj otomatik birleştirildi:

t15 kullandım sesi yüksek şarjı en az 1 ay gidiyor. kulakta rahat duruyor, düşmüyor.
ÖNERİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM PEKİ İNTERNETTEN ALACAĞIM İÇİN BİLDİĞİN GÜVENİLİR SATICI VAR MIDIR ? GALİBA REPLİKA ÜRÜN DE GELEBİLİİYORMUŞ AİRDOTS MODELİNDE FAZLA OLUYORMUŞ BU OLAY ACABA T15 DE OLUR DİYE İYİ BİR SATICI ARIYORUM

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16

ben teknostore.com dan almıştım. orijinal ürün satıyorlar. bir de bütün harfleri büyük yapma. forumlarda bağırmak demektir.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Sahte olayını hiç araştırmadım, Hepsiburada üzerinden nispeten normal fiyatına göre daha uygun bir fiyatla (159 TL) aldım. Güvenilir bir yerden alırsanız replika gibi bir olayla karşılaşmazsınız bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mustafa Aydemir
ben teknostore.com dan almıştım. orijinal ürün satıyorlar. bir de bütün harfleri büyük yapma. forumlarda bağırmak demektir.
Caps lock açık kalmış hiç fark etmedim sorry. Teşekkür ederim önerin için

Sahte olayını hiç araştırmadım, Hepsiburada üzerinden nispeten normal fiyatına göre daha uygun bir fiyatla (159 TL) aldım. Güvenilir bir yerden alırsanız replika gibi bir olayla karşılaşmazsınız bence.
Teşekkür ederim dostum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mustafa Aydemir
aga bide baksna hepsiburada da demoplus diye bir satıcı satıyor acaba güvenli mi

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
aga bide baksna hepsiburada da demoplus diye bir satıcı satıyor acaba güvenli mi
Hepsiburada üzerinden aldığınız için Hepsiburada güvencesi altındadır. Eğer ürün sıkıntılı gelirse iade olur sanırım. Siz yine de alırken iade koşullarına bir bakın.

ardaklpr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Arda Kolpar
HAYLOU T15 VS XİAOMİ EARBUDS 2S
BU İKİ KULAKLIK ARASINDA KALDIM SİZCE HANGİSİ
HAYLOU T15 https://www.hepsiburada.com/haylou-t15-gaming-bluetooth-5-0-kablosuz-kulaklik-p-HBV00000SKQQD
EARBUDS 2S https://www.hepsiburada.com/xiaomi-...s-kablosuz-kulaklik-twsej07ls-p-HBV00001APK9W
FARKLI ÖNERİSİ OLAN VARSA ÖNERİYE AÇIĞIM
BU KULAKLIKLARI KULLANMIŞ KİŞİLER CEVAPLARSA SEVİNİRM.
T15 kullandım 2200mAh bataryası vardı sanırım hem powerbank olarak kullanabiliyosun hem de sesi gayet güzel ve yüksek,şık.T15 derim

T15 kullandım 2200mAh bataryası vardı sanırım hem powerbank olarak kullanabiliyosun hem de sesi gayet güzel ve yüksek,şık.T15 derim

ben bu satıcıdan almıştım ama kalmamış sanırım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mustafa Aydemir

ben bu satıcıdan almıştım ama kalmamış sanırım.
Teşekkür ederim ürün orjinal geldi değil mi

ardaklpr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Arda Kolpar
Teşekkür ederim ürün orjinal geldi değil mi
Tabii ki, siz yaygın olan sitelerden (trendyol,hepsiburada,n11,amazon) sitelerden alırsanız sorun yaşamazsınız,satıcı da önemli tabii, zaten 14 gün mazeretsiz iade hakkın var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,086
Üyeler
166,691
Son üye
Batuhanolmez0965
Top Bottom