Öneri HAYLOU T15 VS XİAOMİ EARBUDS 2S

T15 derim ben.

t15 kullandım sesi yüksek şarjı en az 1 ay gidiyor. kulakta rahat duruyor, düşmüyor.

ÖNERİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM PEKİ İNTERNETTEN ALACAĞIM İÇİN BİLDİĞİN GÜVENİLİR SATICI VAR MIDIR ? GALİBA REPLİKA ÜRÜN DE GELEBİLİİYORMUŞ AİRDOTS MODELİNDE FAZLA OLUYORMUŞ BU OLAY ACABA T15 DE OLUR DİYE İYİ BİR SATICI ARIYORUM
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

t15 kullandım sesi yüksek şarjı en az 1 ay gidiyor. kulakta rahat duruyor, düşmüyor.
ÖNERİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM PEKİ İNTERNETTEN ALACAĞIM İÇİN BİLDİĞİN GÜVENİLİR SATICI VAR MIDIR ? GALİBA REPLİKA ÜRÜN DE GELEBİLİİYORMUŞ AİRDOTS MODELİNDE FAZLA OLUYORMUŞ BU OLAY ACABA T15 DE OLUR DİYE İYİ BİR SATICI ARIYORUM

ben teknostore.com dan almıştım. orijinal ürün satıyorlar. bir de bütün harfleri büyük yapma. forumlarda bağırmak demektir.

Sahte olayını hiç araştırmadım, Hepsiburada üzerinden nispeten normal fiyatına göre daha uygun bir fiyatla (159 TL) aldım. Güvenilir bir yerden alırsanız replika gibi bir olayla karşılaşmazsınız bence.

ben teknostore.com dan almıştım. orijinal ürün satıyorlar. bir de bütün harfleri büyük yapma. forumlarda bağırmak demektir.
Caps lock açık kalmış hiç fark etmedim sorry. Teşekkür ederim önerin için

Sahte olayını hiç araştırmadım, Hepsiburada üzerinden nispeten normal fiyatına göre daha uygun bir fiyatla (159 TL) aldım. Güvenilir bir yerden alırsanız replika gibi bir olayla karşılaşmazsınız bence.
Teşekkür ederim dostum.

aga bide baksna hepsiburada da demoplus diye bir satıcı satıyor acaba güvenli mi
Hepsiburada üzerinden aldığınız için Hepsiburada güvencesi altındadır. Eğer ürün sıkıntılı gelirse iade olur sanırım. Siz yine de alırken iade koşullarına bir bakın.

HAYLOU T15 VS XİAOMİ EARBUDS 2S
BU İKİ KULAKLIK ARASINDA KALDIM SİZCE HANGİSİ
HAYLOU T15 https://www.hepsiburada.com/haylou-t15-gaming-bluetooth-5-0-kablosuz-kulaklik-p-HBV00000SKQQD
EARBUDS 2S https://www.hepsiburada.com/xiaomi-...s-kablosuz-kulaklik-twsej07ls-p-HBV00001APK9W
FARKLI ÖNERİSİ OLAN VARSA ÖNERİYE AÇIĞIM
BU KULAKLIKLARI KULLANMIŞ KİŞİLER CEVAPLARSA SEVİNİRM.
T15 kullandım 2200mAh bataryası vardı sanırım hem powerbank olarak kullanabiliyosun hem de sesi gayet güzel ve yüksek,şık.T15 derim

T15 kullandım 2200mAh bataryası vardı sanırım hem powerbank olarak kullanabiliyosun hem de sesi gayet güzel ve yüksek,şık.T15 derim

ben bu satıcıdan almıştım ama kalmamış sanırım.

ben bu satıcıdan almıştım ama kalmamış sanırım.
Teşekkür ederim ürün orjinal geldi değil mi

Teşekkür ederim ürün orjinal geldi değil mi
Tabii ki, siz yaygın olan sitelerden (trendyol,hepsiburada,n11,amazon) sitelerden alırsanız sorun yaşamazsınız,satıcı da önemli tabii, zaten 14 gün mazeretsiz iade hakkın var.

Geri