Hayvan gibi yemek yedim pişmanım :(

Falcon 9

80+
Reaksiyon skoru
166
Arkadaşlar, aylardır sıkı bir diyetteydim. Her gün yediğim yemeklerin bırakın çeşidini gramajı bile değişmiyordu. Fakat bugün kendimi tutamadım; saat 5 civarında 6 tane, az önce de 5 tane lahmacun yedim. Kısacası diyetin ırzına geçtim. Sıkıntı olur mu? Ne yapmam lazım? Aşırı pişmanım, çok kötü hissediyorum.

Arkadaşlar, aylardır sıkı bir diyetteydim. Her gün yediğim yemeklerin bırakın çeşidini gramajı bile değişmiyordu. Fakat bugün kendimi tutamadım; saat 5 civarında 6 tane, az önce de 5 tane lahmacun yedim. Kısacası diyetin ırzına geçtim. Sıkıntı olur mu? Ne yapmam lazım? Aşırı pişmanım, çok kötü hissediyorum.
Hocam kilo vermenin mantığı basit. Verdiğin kaloriden az kalori alacaksın. Bugün fazla aldıysan yarın az alırsın, telafi edersin.

Devamlı olmayacaksa problem olmuyor kilo için, ancak anlık aşırı yemek bir tıkanıklığa veya vücunun zorlanmasına sebep olabilir belki, bilemiyorum herkesin vücunu ve geliştiği şartlar farklı.

Bir şey olmaz spor yap kardiyo olarak geçer.

sadece az ye ve kilo ver diyen kimseyi dinleme =DD kilo vermek sadece az ye bu dedigim yemegi ye verecen degil her insanin farkli tepkisi olur hormonal dengelerimiz bircogumuzda farkli o yuzden kisiye ozel olarak yaklasmak lazim yoldan gecen bi poh bilmeyen vatandasi dinleyip durma

11 lahmacun iddialı olmuş, afiyet olsun. Bir seferden bir şey olmaz.

ben 10-12 tane yiyom üzülmüyom

Geri