Neler Yeni

👉Hayvan gibi yememe rağmen kilo alamıyorum?

Arif0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
514
Türkiye?! Dostum gemide yaşıyorum tr ne ya?
İsim
Arif
İlgilendiği Kategoriler
Oyun sonra oyun sonra oyun sonra…. üni snavı?
Kendimi bildim bileli hayvan gibi yiyip içiyorum ama zayıfım geceleri 5 6 ev poğaçası gömdüğüm oluyor 2 ekmek tost yediğim oluyor 2 3 porsiyon etli nohutlu pilav yediğim oluyor ama hiç bir şekilde kilo artışı olmuyor daha nu sabah menemen ile 2 ekmek gömdüm.
İşiniz fistik ağacındaki patsoburger görecektir. Yeniler bilmez 🚬🚬

ardashi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Arda
yani hocam pahalı olur siz bilirsiniz
öyle mi olur hocam ben bilmiyorum tam gainer daha mı mantıklı olur belki tadını beğenmem boşuna almıyayım diye dedim. bi kere değişik şeyleri shake yapmıştım koca bir bardak çöpe gitti yarısınına kadar içebildim kusacaktım tadından

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,787
İsim
Eren Güven
Kendimi bildim bileli hayvan gibi yiyip içiyorum ama zayıfım geceleri 5 6 ev poğaçası gömdüğüm oluyor 2 ekmek tost yediğim oluyor 2 3 porsiyon etli nohutlu pilav yediğim oluyor ama hiç bir şekilde kilo artışı olmuyor daha nu sabah menemen ile 2 ekmek gömdüm.
hocam aynı sorun bende de var. yaşım artık geçtiği için çok da üstünde durmuyorum ama doktora başvurursan iyi olur belki vücudunda yanlış çalışan bir şeyler vardır.

GAMSIZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Şemsettin orak
öyle mi olur hocam ben bilmiyorum tam gainer daha mı mantıklı olur belki tadını beğenmem boşuna almıyayım diye dedim. bi kere değişik şeyleri shake yapmıştım koca bir bardak çöpe gitti yarısınına kadar içebildim kusacaktım tadından
valla suyla soluk bi tad veriyor benim kullandığım gainer diyetisyen istersen sütle karıştır dedi baktım sütle çikolatalı süt gibi güzel tad veriyor kullandım gayet de kilo aldım

Top Bottom