👉Hayvan gibi yememe rağmen kilo alamıyorum?

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,603
Kendimi bildim bileli hayvan gibi yiyip içiyorum ama zayıfım geceleri 5 6 ev poğaçası gömdüğüm oluyor 2 ekmek tost yediğim oluyor 2 3 porsiyon etli nohutlu pilav yediğim oluyor ama hiç bir şekilde kilo artışı olmuyor daha nu sabah menemen ile 2 ekmek gömdüm.

Hocam gainer kullan benim arkadas da vardi gainer atti gunde 2 olcek + 3 ogun hayvan gibi yedi simdi kilolu fazla yaglari vermeye calisiyor o yuzden 1 olcek de isini gorecektir.

Kendimi bildim bileli hayvan gibi yiyip içiyorum ama zayıfım geceleri 5 6 ev poğaçası gömdüğüm oluyor 2 ekmek tost yediğim oluyor 2 3 porsiyon etli nohutlu pilav yediğim oluyor ama hiç bir şekilde kilo artışı olmuyor daha nu sabah menemen ile 2 ekmek gömdüm.
Yaktığınızdan fazla kalori alırsanız kilo alırsınız.

Günde alman gereken kalorinin üstüne çıkmalısın ara öğünleri arttır
Örn 2500 alman gerekiyorsa 3000 kalori al. Düzenli şekilde uy illaki fark yaratacaktır.
Günde 6 öğün yiyorumdur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yaktığınızdan fazla kalori alırsanız kilo alırsınız.
Yaktığım kalori ile aldığım kaloriyi nasıl hesaplarım?

Hayvan gibi yemek yerine düzenli beslenmelisiniz.

Bir günde ortalama ne kadar kalori yaktığınızı hesaplayın ve ondan sonra günlük kalori alımınızı yaktığınız kalorinin üstüne 1000 koyarak beslenin.

Su tüketimi yapmayı unutmayın.

d
Günde 6 öğün yiyorumdur

Dahilyeye git bi şikayetini anlat

Tam olarak gainer nedir açıklarmısınız?

Hocam gainer; protein, karbonhidrat ve bir miktar yağ içeren ve halk arasında “kilo aldırıcı toz” ve “karbonhidrat tozu” olarak geçen bir gıda takviyesidir.

Kanki gainer kullandım bende ama ara vererek kullandım kilo aldırıyor bende senin gibiyim spor yaparak içiyordum ben kilo aldırdı ancak spor yapmadan alırsan gainer göbek direk dışarı çıkar çünkü karbonhidrat oranı fazla spor da yapmalısın

Günde 6 öğün yiyorumdur

Yaptığınız aktiviteler, metabolizma hızın bunları etkileyen faktörler. Aldığın kaloriyi yemeklerin besin değerlerine bakarak hesaplayabilirsin.

Hayvan gibi yemek yerine düzenli beslenmelisiniz.

Bir günde ortalama ne kadar kalori yaktığınızı hesaplayın ve ondan sonra günlük kalori alımınızı yaktığınız kalorinin üstüne 1000 koyarak beslenin.

Su tüketimi yapmayı unutmayın.
Su tüketimini yapıyorum düzenli beslenme mantıklı olabilir ama dediğim çok yememe rağmen kilo almıyorsam bir sorun vardır bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,036
Üyeler
192,601
Son üye
Tayik68
Geri