Şuan YKS ye hazırlandığım için yapmıyorum YKS den sonra başlayacağım.Kanki gainer kullandım bende ama ara vererek kullandım kilo aldırıyor bende senin gibiyim spor yaparak içiyordum ben kilo aldırdı ancak spor yapmadan alırsan gainer göbek direk dışarı çıkar çünkü karbonhidrat oranı fazla spor da yapmalısın
17 boy 172 kilo 55-60 arası bir şeyYaş kaç önemli bir faktör bu
Ektomorf vücut yapısına sahipsin normal, yerine kas koyabilirsin vücut geliştirme üzerine giderek ve şu kahverengi fındık ezmeleri oluyor onlarda baya yağlı ve karbonhidrat oranları yüksek onlardan tüketebilirsin tadıda güzeldir, son çare olarak yemeklerin yanında içecek olarak gainer içebilirsin 60 gram tek öğüne katarsın, günde 1 kereden fazla içme ilk etaptaKendimi bildim bileli hayvan gibi yiyip içiyorum ama zayıfım geceleri 5 6 ev poğaçası gömdüğüm oluyor 2 ekmek tost yediğim oluyor 2 3 porsiyon etli nohutlu pilav yediğim oluyor ama hiç bir şekilde kilo artışı olmuyor daha nu sabah menemen ile 2 ekmek gömdüm.
Okul olduğu zamanlar futbol filan ilgileniyordum ama bayadır okula gitmiyorum hep oturuyorumYaptığınız aktiviteler, metabolizma hızın bunları etkileyen faktörler. Aldığın kaloriyi yemeklerin besin değerlerine bakarak hesaplayabilirsin.
Kalori alımını ayarla, yaktığından fazla ye bunu dene sonra tıbbi olarak başvur. Senin için spor yapmak ağırlık antrenmanları yapmak çok iyi olur.Su tüketimini yapıyorum düzenli beslenme mantıklı olabilir ama dediğim çok yememe rağmen kilo almıyorsam bir sorun vardır bence
Kullandığınız veya bildiğiniz bir ürünün linkini atarmısınız rica etsemEktomorf vücut yapısına sahipsin normal, yerine kas koyabilirsin vücut geliştirme üzerine giderek ve şu kahverengi fındık ezmeleri oluyor onlarda baya yağlı ve karbonhidrat oranları yüksek onlardan tüketebilirsin tadıda güzeldir, son çare olarak yemeklerin yanında içecek olarak gainer içebilirsin 60 gram tek öğüne katarsın, günde 1 kereden fazla içme ilk etapta
Yaktığım ve aldığım kaloriyi nasıl hesaplarımKalori alımını ayarla, yaktığından fazla ye bunu dene sonra tıbbi olarak başvur.
Kullandığınız veya bildiğiniz bir ürünün linkini atarmısınız rica etsem
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yaktığım ve aldığım kaloriyi nasıl hesaplarım
Kanka boş ver bence. 16 yaşındayım bende arkadaşım 173 50 kiloydu. Kilo alacağım diye yazın kendini yırttı hasta oldu, kusma vs. bir sürü sorun yaşadı. Daha sonra bıraktı hiç bir şey yapmadan 5-6 kilo aldı. Şu an 56 kilo falan.Şuan YKS ye hazırlandığım için yapmıyorum YKS den sonra başlayacağım.
17 boy 172 kilo 55-60 arası bir şey
Kullandığınız veya bildiğiniz bir ürünün linkini atarmısınız rica etsem
Yardımınız için teşekkürler hocam .ssn orta kalite markadır fiyatı uygun türkiye menşei li hızlı kargosudur ( 3 ay önce toplu almıştım o zaman öyleydi )SSN Sports Style Nutrition Mass Refuel 5000 Gr (Çikolata) Karbonhidrat Kilo Aldırıcı
SSN Mass Refuel ® 5000 Gr Detaylı AçıklamaSSN Mass Refuel ® 5000 Gr nedir?Yağlanmadan kaliteli hacim kazanmanız için formülize edilmiştir bitkisel protein içermeyen ve sadece whey protein içeren kilo-hacim ürünüdür. Hacimlenmenizin dışında ürünün toparlayıcı etkisi olabilir vwww.ssnsports.com.tr
hala çalışıyormu bilmiyorum ama CRE10 kodu %10 indirim veriyordu, olmazsa netten bak gene bulursun indirim kodunu,
sağlam sitedir güvenle alışveriş yapabilirsin.
rica ederim, fındık ezmesini unutma ama onunla çok kilo alan arkadaşlarım olduYardımınız için teşekkürler hocam .
internetten yediğin şeylerin kalorisine bakabilirsin paketli gıdalardada yazar fitness yapmıyorsan gainerden uzak dur kilo aldırır ama yağ olarak ve spor olmadan kullanılar supplementler sadece böbrekleri yorar tavsiyem fitnessa başlaman ve düzenli bi beslenme programı hazırlaman 2 3 ay sonra supplement kullanmaya başlayabilirsinKullandığınız veya bildiğiniz bir ürünün linkini atarmısınız rica etsem
Şu anlık fitnessa başlayamam hocam YKS ye az bir süre kaldıinternetten yediğin şeylerin kalorisine bakabilirsin paketli gıdalardada yazar fitness yapmıyorsan gainerden uzak dur kilo aldırır ama yağ olarak ve spor olmadan kullanılar supplementler sadece böbrekleri yorar tavsiyem fitnessa başlaman ve düzenli bi beslenme programı hazırlaman 2 3 ay sonra supplement kullanmaya başlayabilirsin