Neler Yeni

👉Hayvan gibi yememe rağmen kilo alamıyorum?

charaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Arda
Yaktığınız kalorinin üstünde yerseniz kilo almamanız imkansız. Tabii çok yakıyorsan alman biraz zor. Tavsiyem ekstra olarak kuruyemiş, fıstık ezmesi vs. tüketmen.

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Kanki gainer kullandım bende ama ara vererek kullandım kilo aldırıyor bende senin gibiyim spor yaparak içiyordum ben kilo aldırdı ancak spor yapmadan alırsan gainer göbek direk dışarı çıkar çünkü karbonhidrat oranı fazla spor da yapmalısın
Şuan YKS ye hazırlandığım için yapmıyorum YKS den sonra başlayacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yaş kaç önemli bir faktör bu
17 boy 172 kilo 55-60 arası bir şey

Keyfen

80+ Bronze
Kendimi bildim bileli hayvan gibi yiyip içiyorum ama zayıfım geceleri 5 6 ev poğaçası gömdüğüm oluyor 2 ekmek tost yediğim oluyor 2 3 porsiyon etli nohutlu pilav yediğim oluyor ama hiç bir şekilde kilo artışı olmuyor daha nu sabah menemen ile 2 ekmek gömdüm.
Ektomorf vücut yapısına sahipsin normal, yerine kas koyabilirsin vücut geliştirme üzerine giderek ve şu kahverengi fındık ezmeleri oluyor onlarda baya yağlı ve karbonhidrat oranları yüksek onlardan tüketebilirsin tadıda güzeldir, son çare olarak yemeklerin yanında içecek olarak gainer içebilirsin 60 gram tek öğüne katarsın, günde 1 kereden fazla içme ilk etapta

Wînd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Metin Kardaş
Su tüketimini yapıyorum düzenli beslenme mantıklı olabilir ama dediğim çok yememe rağmen kilo almıyorsam bir sorun vardır bence
Kalori alımını ayarla, yaktığından fazla ye bunu dene sonra tıbbi olarak başvur. Senin için spor yapmak ağırlık antrenmanları yapmak çok iyi olur.

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Ektomorf vücut yapısına sahipsin normal, yerine kas koyabilirsin vücut geliştirme üzerine giderek ve şu kahverengi fındık ezmeleri oluyor onlarda baya yağlı ve karbonhidrat oranları yüksek onlardan tüketebilirsin tadıda güzeldir, son çare olarak yemeklerin yanında içecek olarak gainer içebilirsin 60 gram tek öğüne katarsın, günde 1 kereden fazla içme ilk etapta
Kullandığınız veya bildiğiniz bir ürünün linkini atarmısınız rica etsem

Kalori alımını ayarla, yaktığından fazla ye bunu dene sonra tıbbi olarak başvur.
Yaktığım ve aldığım kaloriyi nasıl hesaplarım

Keyfen

80+ Bronze

ssn orta kalite markadır fiyatı uygun türkiye menşei li hızlı kargosudur ( 3 ay önce toplu almıştım o zaman öyleydi )
hala çalışıyormu bilmiyorum ama CRE10 kodu %10 indirim veriyordu, olmazsa netten bak gene bulursun indirim kodunu,
sağlam sitedir güvenle alışveriş yapabilirsin.

charaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Arda
Şuan YKS ye hazırlandığım için yapmıyorum YKS den sonra başlayacağım.

17 boy 172 kilo 55-60 arası bir şey
Kanka boş ver bence. 16 yaşındayım bende arkadaşım 173 50 kiloydu. Kilo alacağım diye yazın kendini yırttı hasta oldu, kusma vs. bir sürü sorun yaşadı. Daha sonra bıraktı hiç bir şey yapmadan 5-6 kilo aldı. Şu an 56 kilo falan.

whisper snow

80+ Silver

Sebastian Szymanski

80+ Silver
ssn orta kalite markadır fiyatı uygun türkiye menşei li hızlı kargosudur ( 3 ay önce toplu almıştım o zaman öyleydi )
hala çalışıyormu bilmiyorum ama CRE10 kodu %10 indirim veriyordu, olmazsa netten bak gene bulursun indirim kodunu,
sağlam sitedir güvenle alışveriş yapabilirsin.
Yardımınız için teşekkürler hocam .

Keyfen

80+ Bronze

Graytex

80+

internetten yediğin şeylerin kalorisine bakabilirsin paketli gıdalardada yazar fitness yapmıyorsan gainerden uzak dur kilo aldırır ama yağ olarak ve spor olmadan kullanılar supplementler sadece böbrekleri yorar tavsiyem fitnessa başlaman ve düzenli bi beslenme programı hazırlaman 2 3 ay sonra supplement kullanmaya başlayabilirsin

Sebastian Szymanski

80+ Silver
internetten yediğin şeylerin kalorisine bakabilirsin paketli gıdalardada yazar fitness yapmıyorsan gainerden uzak dur kilo aldırır ama yağ olarak ve spor olmadan kullanılar supplementler sadece böbrekleri yorar tavsiyem fitnessa başlaman ve düzenli bi beslenme programı hazırlaman 2 3 ay sonra supplement kullanmaya başlayabilirsin
Şu anlık fitnessa başlayamam hocam YKS ye az bir süre kaldı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,703
Üyeler
166,066
Son üye
Artoria
Top Bottom