Benimde öyle kuş felan civciv hiç elime almadım görünce alırken çekinirim arkadaşının kuşu varsa onun kontrolünde eline al alışırsın kardeşim fazla takma eğer istiyorsan böyle yap ama ben gibi amaan diyorsan fazla takmana gerek yok
Benimde öyle kuş felan civciv hiç elime almadım görünce alırken çekinirim arkadaşının kuşu varsa onun kontrolünde eline al alışırsın kardeşim fazla takma eğer istiyorsan böyle yap ama ben gibi amaan diyorsan fazla takmana gerek yok
Arkadaşlar küçüklükten beri hayvanlardan korkuyorum. Kedi köpek farketmeksizin yani korkuyorum sebebi ne bilmiyorum. Yanlarından geçerken bağırıp kaçacak kadar değil öyle durumlarda hiç sıkıntı olmuyo ama böyle elimle okşayıp sevemiyorum sarılamıyorum temasta bulunamıyorum yani. Her an üzerime zıplayıp saldıracaklarmış gibi geliyo. Nasıl yeneceğimi de bilmiyorum sizinle paylaşmak istedim belki yardımcı olanınız çıkar. Teşekkür ederim şimdiden
örümceklerden iğrenen birisiydim karınca çiftliğimde videoları izleye izleye baktım sürekli yakın davranıyor adam, bende de yavaşça sempati oluştu. İnsanların hayvanlarla olan ilişkisini takip edip için ısınabilir bu şekilde atlatabilirsin bence.