Neler Yeni

Hayvan korkumu nasıl yenebilirim ?

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Yani sadece köpek değil kedi, kuş vs temas edemiyorum hayvanlara sadece köpek olsa keşke...
Benimde öyle kuş felan civciv hiç elime almadım görünce alırken çekinirim arkadaşının kuşu varsa onun kontrolünde eline al alışırsın kardeşim fazla takma eğer istiyorsan böyle yap ama ben gibi amaan diyorsan fazla takmana gerek yok

Tabi doğrudur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Enes Güney
Steam
Polat Alemdar
Benimde öyle kuş felan civciv hiç elime almadım görünce alırken çekinirim arkadaşının kuşu varsa onun kontrolünde eline al alışırsın kardeşim fazla takma eğer istiyorsan böyle yap ama ben gibi amaan diyorsan fazla takmana gerek yok
Yani çok taktığım söylenemez ama bi eksiklikmiş gibi hissediyorum. İçten seviyorum ama temas edemiyorum.

Tabi doğrudur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Enes Güney
Steam
Polat Alemdar

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Yengecin kıskaçlarının arasına ayak serçe parmağını koy.Sonucunu görünce korkudan bir daha dokunasın gelmez zaten.
Kanka yengeci tutmasını bilirsen hiçbirşey yapmıyor bide çok hoş canlılar ya keşke ülkemizde bunlara yönelik bir meslek olsa

Ubydlh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Ubeydullah
Arkadaşlar küçüklükten beri hayvanlardan korkuyorum. Kedi köpek farketmeksizin yani korkuyorum sebebi ne bilmiyorum. Yanlarından geçerken bağırıp kaçacak kadar değil öyle durumlarda hiç sıkıntı olmuyo ama böyle elimle okşayıp sevemiyorum sarılamıyorum temasta bulunamıyorum yani. Her an üzerime zıplayıp saldıracaklarmış gibi geliyo. Nasıl yeneceğimi de bilmiyorum sizinle paylaşmak istedim belki yardımcı olanınız çıkar. Teşekkür ederim şimdiden 🙏
örümceklerden iğrenen birisiydim karınca çiftliğimde videoları izleye izleye baktım sürekli yakın davranıyor adam, bende de yavaşça sempati oluştu. İnsanların hayvanlarla olan ilişkisini takip edip için ısınabilir bu şekilde atlatabilirsin bence.

Top Bottom