12100f dş yanlış yazmışım3060 almışken de 10100 almassin be baba
12100f dş yanlış yazmışım
Bu arada ben kasa da Windows kurdum laptopa taktım tekrar kasaya taktım SSD gg oldu format gerekti tekrardan arkadaşım uyarmış tı zaten ama iş işten geçti ama bilmiyorum belki şans eseri gg oldu benim cihaz su an sağlam da böyle bı durum oldu işte3060 i3 10100f lik sistemi aldım kendi ssdmi takacaktım ancak aklıma geldi bir soun olur mu?
hmmm
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada ben kasa da Windows kurdum laptopa taktım tekrar kasaya taktım SSD gg oldu format gerekti tekrardan arkadaşım uyarmış tı zaten ama iş işten geçti ama bilmiyorum belki şans eseri gg oldu benim cihaz su an sağlam da böyle bı durum oldu işte
Ama bi kaç youtuber görmüştüm oyunlar SSD de o yüzden ona taktım diyor du catur çutur da kullanıyordu
PC topluyor topladığı PC ye kendi kasasında kullandığı SSD yi takıyor yabeAma bi kaç youtuber görmüştüm oyunlar SSD de o yüzden ona taktım diyor du catur çutur da kullanıyordu
eğer laptop değilde itopya gibi yerlerden kasa aldıysan bir sıkıntı olacağını zannetmem eğer laptop veya marka kasaysa casper excalibur gibi garantisi bozulabilir ben inventustan almıştım garantisi varken ram takviyesi, işlemci soğutucusu ve hdd takviyesi yapıcaktım desteklerini aradım garantisi bozulmaz dediler ama ne olur ne olmaz sende bir ara istersen garantisi bozulabilirmi diye bir sor3060 i3 10100f lik sistemi aldım kendi ssdmi takacaktım ancak aklıma geldi bir soun olur mu?