Neler Yeni

hazır bilgisayarın ssd değştirsem garantisi bozulur mu?

Ensar AK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ensar AK
3060 i3 10100f lik sistemi aldım kendi ssdmi takacaktım ancak aklıma geldi bir soun olur mu?

alperennN

80+ Silver
12100f dş yanlış yazmışım :D
🤎
Mesaj otomatik birleştirildi:

3060 i3 10100f lik sistemi aldım kendi ssdmi takacaktım ancak aklıma geldi bir soun olur mu?
Bu arada ben kasa da Windows kurdum laptopa taktım tekrar kasaya taktım SSD gg oldu format gerekti tekrardan arkadaşım uyarmış tı zaten ama iş işten geçti ama bilmiyorum belki şans eseri gg oldu benim cihaz su an sağlam da böyle bı durum oldu işte

Ensar AK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ensar AK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
🤎
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada ben kasa da Windows kurdum laptopa taktım tekrar kasaya taktım SSD gg oldu format gerekti tekrardan arkadaşım uyarmış tı zaten ama iş işten geçti ama bilmiyorum belki şans eseri gg oldu benim cihaz su an sağlam da böyle bı durum oldu işte
hmmm

alperennN

80+ Silver

WOYAC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
sefa mert
eğer laptop değilde itopya gibi yerlerden kasa aldıysan bir sıkıntı olacağını zannetmem eğer laptop veya marka kasaysa casper excalibur gibi garantisi bozulabilir ben inventustan almıştım garantisi varken ram takviyesi, işlemci soğutucusu ve hdd takviyesi yapıcaktım desteklerini aradım garantisi bozulmaz dediler ama ne olur ne olmaz sende bir ara istersen garantisi bozulabilirmi diye bir sor

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Emre Erkan Aydın
Benim bildiğim basıları kasa açılınca garanti iptal ediliyor bazıları da sorun etmiyor

Top Bottom