Hazır bulduğum kodlarını arduino mega karta yükleyemiyorum. Lütfen yardım!

Hkndrkk14

80+
Reaksiyon skoru
0
Öncelikle merhaba burada yeniyim. Pet şişelerden filament üretmek için sistem toplamaya karar verdim ve topladım ama yazılım olarak tıkanmış durumdayım. Bunun için internette araştırma yaptım ama Türkçe kaynak bulamadım. Yazılım bilgim fazla yok. Sorunumu çözmek için buraya yazıyorum. Bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olabilir mi?

Bu sistemi yapma fikri veren video linki:
ve hazır kodların indirme linki: Not: Böyle anlatımlı Türkçe yapan başka biri yok veya ben bulamadım

Dosya eklerinde aldığım hata kodunu ve bulduğum hazır kodunu ekledim

Bütün rulman extruder vs aldınız mı ?

Kullandığınız kart klon bir kart mı? eğer ch340 sürücüsünü yüklemediyseniz hata almanız normal.

Hocam ne hatası veriyor ide?

Kullandığınız kart klon bir kart mı? eğer ch340 sürücüsünü yüklemediyseniz hata almanız nklo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kullandığınız kart klon bir kart mı? eğer ch340 sürücüsünü yüklemediyseniz hata almanız normal.
Orjinal kart kullandım ve ch340 sürücüsü nasıl yükleniyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ne hatası veriyor ide?
In file included from C:\Users\Hkndrkk14\Desktop\Marlin-1.1.x\Marlin\MarlinConfig.h:42:0,
from C:\Users\Hkndrkk14\Desktop\Marlin-1.1.x\Marlin\blinkm.cpp:27:
C:\Users\Hkndrkk14\Desktop\Marlin-1.1.x\Marlin\SanityCheck.h:421:4: error: #error "Graphical LCD is required for SHOW_CUSTOM_BOOTSCREEN and CUSTOM_STATUS_SCREEN_IMAGE."
#error "Graphical LCD is required for SHOW_CUSTOM_BOOTSCREEN and CUSTOM_STATUS_SCREEN_IMAGE."
^~~~~
In file included from C:\Users\Hkndrkk14\Desktop\Marlin-1.1.x\Marlin\language.h:319:0,
from C:\Users\Hkndrkk14\Desktop\Marlin-1.1.x\Marlin\MarlinConfig.h:44,
from C:\Users\Hkndrkk14\Desktop\Marlin-1.1.x\Marlin\blinkm.cpp:27:
C:\Users\Hkndrkk14\Desktop\Marlin-1.1.x\Marlin\language_tr.h:38:4: error: #error "Turkish needs a graphical display."
#error "Turkish needs a graphical display."
^~~~~

exit status 1

Compilation error: #error "Graphical LCD is required for SHOW_CUSTOM_BOOTSCREEN and CUSTOM_STATUS_SCREEN_IMAGE."

Geri