Umut Kerem
80+ Bronze
Dahası
SELAMLAR ÖNCELİKLE HAZIR SİSTEM ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM YAKIN BİR ZAMANDA DONANIM ARŞİVİ BİR F/P SİSTEM YAPAR MI ACABA ?
Yapsa da alman çok zor olur. 500 Stok altında ki sistemler pek dayanmıyor. Haziran ayında %90 ihtimalle sistem gelir diye tahmin ediyorum. Ancak bu ay başka sistem gelir mi ? Bilemem.SELAMLAR ÖNCELİKLE HAZIR SİSTEM ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM YAKIN BİR ZAMANDA DONANIM ARŞİVİ BİR F/P SİSTEM YAPAR MI ACABA ?
tamam teşekkür ederimYapsa da alman çok zor olur. 500 Stok altında ki sistemler pek dayanmıyor. Haziran ayında %90 ihtimalle sistem gelir diye tahmin ediyorum. Ancak bu ay başka sistem gelir mi ? Bilemem.
Rica ederim.tamam teşekkür ederim
Bütçe? Donanım arşivi bence bu ayın sonuna yada haziran ayının başında sistem çıkarabilir ama yetişmek kolay değilSELAMLAR ÖNCELİKLE HAZIR SİSTEM ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM YAKIN BİR ZAMANDA DONANIM ARŞİVİ BİR F/P SİSTEM YAPAR MI ACABA ?
İtopyada TeknoGamer hazır sistemi var 2060 ryxen 5 4500 16gb ram ben geçen hafta ondan aldım 10k ya şimdi 14k fln olmuş bütçen varsa öneririmSELAMLAR ÖNCELİKLE HAZIR SİSTEM ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM YAKIN BİR ZAMANDA DONANIM ARŞİVİ BİR F/P SİSTEM YAPAR MI ACABA ?
12000 TLBütçe?