- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam tamam ben bilgisiz sekilde aldim da daha kotu islemciyi nasil daha pahaliya satiyorlar?Burda adamların bir dolandırıcılıgı yok hocam maalesef sizin bilmemezliğiniz.
Hocam tamam ben bilgisiz sekilde aldim da daha kotu islemciyi nasil daha pahaliya satiyorlar?Burda adamların bir dolandırıcılıgı yok hocam maalesef sizin bilmemezliğiniz.
satar almak zorunda mısın? markette her ürünü alıyor musun? işine gelmiyorsa almazsın.Hocam tamam ben bilgisiz sekilde aldim da daha kotu islemciyi nasil daha pahaliya satiyorlar?
Benim anlamadigim da bu işlemci herhangi bir ozelligi ile daha iyi degil 7500f den o yuzden dolandiricilik dedim8000 serisi 7400f den 300mhz daha yavaş canli destekle bir konuş istersen
Öncelikle merhabalar ,
5 yildir musterisi oldugum ve 2 hazir sistem aldığım İncehesap'dan boyle bir sey beklemezdim..
24 mayis 2024 de aldığım msi hazir sistem de islemci olarak 7500f bulunuyordu ve 600₺ vererek 8400f yapilabiliyordu. Bende pek bakmadim nasil olsa daha kotu bir islemci olmadigini ve zaten 600₺ ne olur diyerek dusunup aldigim işlemci cok daha kotu bir islemciymis bunu donanim arsivinin attigi yeni video ile anladim valorant da nasil olur da 120fps fark olur ya hala saskinim.
Sizce ne yapmalıyım?
Yeni çıkmış işlemci olduğu için fiyatı daha yüksekAnlamadigim o zaten hocam daha kotu islemciyi neden +600₺ vererek yukseltebiliyoruz?