Hazır Sistem Alacağım İnceler misiniz?

AnkLoad

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
46000
Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır bilgisayar istiyordum kısmetse bu ay alacağım. Sistem Özelliklerini şöyle yazayım değerlendirirseniz sevinirim. Almışken iyi alayım 4-5 yıl uğraşmayayım diyorum. Rust,CS2 falan oynarım ve teknik resim çizerim yüksek ihtimal.
Sistem;

[Sistem ektedir, fiyatı iyi sanırım parçaları teker teker cimriden arattım 51bin liraya denk geliyor.]

NOT: İşlemci çok ısınıyormuş korkutuyor biraz beni ve bütçem sınırda zaten o yüzden yorumunuzu merak ettim. Önümüzdeki aylarda daha iyi bir Monitör alıp Rami 2x yaparım diye düşündüm.

Ekler

• IMG-20250828-WA0008(1).webp
    IMG-20250828-WA0008(1).webp
    81.6 KB · Hit: 34
ram 6000mhz 30cl modelle değiş cpu soğutucusu değiş onun haricinde, ssd de dram var mı onu araştır yoksa onu da değiştir

ram 6000mhz 30cl modelle değiş cpu soğutucusu değiş onun haricinde okey
Bütçem çok kısıtlı hocam, ram için önümüzdeki aylarda da halledebilirim ama şu işlemci kafamı karıştırdı degiştirmelimiyim yoksa uzun vadeli götürür mü?

Bütçem çok kısıtlı hocam, ram için önümüzdeki aylarda da halledebilirim ama şu işlemci kafamı karıştırdı degiştirmelimiyim yoksa uzun vadeli götürür mü?
7600X işlemcisi götürür tabi

7600x yerine 7500f de bakabilirsin. O hava soğutucuyla soğutamazsın adam akıllı ne alırsan al
o yüzden thermalight pa 120 falan al.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam çok ısınıyor diyorlar ama kafam karıştı işte
rampage kullanırsan ısınır knk

7600x yerine 7500f de bakabilirsin. O hava soğutucuyla soğutamazsın adam akıllı ne alırsan al

Düz 7600 işlemciye çekip daha iyi bir sogutucu ekleyebilirim, çok bir performans farkı var mı acaba?

Düz 7600 işlemciye çekip daha iyi bir sogutucu ekleyebilirim, değer mi sizce nasıl bir işlemci

Düz 7600 işlemciye çekip daha iyi bir sogutucu ekleyebilirim, çok bir performans farkı var mı acaba?

Düz 7600 işlemciye çekip daha iyi bir sogutucu ekleyebilirim, değer mi sizce nasıl bir işlemci
7600 ile 7500f arasındaki tek fark onboard gpu. 7500f daha ucuz değil mi niye 7600 alıyorsun

Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır bilgisayar istiyordum kısmetse bu ay alacağım. Sistem Özelliklerini şöyle yazayım değerlendirirseniz sevinirim. Almışken iyi alayım 4-5 yıl uğraşmayayım diyorum. Rust,CS2 falan oynarım ve teknik resim çizerim yüksek ihtimal.
Sistem;

[Sistem ektedir, fiyatı iyi sanırım parçaları teker teker cimriden arattım 51bin liraya denk geliyor.]

NOT: İşlemci çok ısınıyormuş korkutuyor biraz beni ve bütçem sınırda zaten o yüzden yorumunuzu merak ettim. Önümüzdeki aylarda daha iyi bir Monitör alıp Rami 2x yaparım diye düşündüm.
Alınmaz.
Soğutucuyu Fazeon A3120TRA yap. Bu fiyattaki tek RTX 5070 sistem, Z serisi üst seviye anakart ve LCD ekranlı akvaryum kasa var.

7600 ile 7500f arasındaki tek fark onboard gpu. 7500f daha ucuz değil mi niye 7600 alıyorsun
sıvı soğutması iş görür mü sizce?
RAMPAGE HELIOS C15 SIYAH SICAKLIK GÖSTERGELI ARGB 240MM SIVI SOĞUTMA
Alınmaz.
Soğutucuyu Fazeon A3120TRA yap. Bu fiyattaki tek RTX 5070 sistem, Z serisi üst seviye anakart ve LCD ekranlı akvaryum kasa var.
Hocam Attığım sistemde monitör dahil tam bütçe tutuyor bu ay alıp kurtulmak dahada uğraşmak istemiyorum.

Ekler

• Screenshot_20250829-140005.webp
    Screenshot_20250829-140005.webp
    108.2 KB · Hit: 9
sıvı soğutması iş görür mü sizce?

Hocam Attığım sistemde monitör dahil tam bütçe tutuyor bu ay alıp kurtulmak dahada uğraşmak istemiyorum.
yanlış bir düşünce 4-5 yıl kullanacağın bir sistem için 1 ay daha bekleyebilirsin gayet'de

Sistem;

hocam bu stok hali 35999 olan sistem sanırım rami 6000 yapın soğutucu olarak mp7 takın işlemci kalsın direkt öyle alın yoksa fiyat avantajını kaybediyor monitörü dışarıdan alın aynı fiyata daha kaliteli bir şey

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,386
Üyeler
183,418
Son üye
thenyxx
Geri