Neler Yeni

Hazır sistem alacağım tavsiye verir misiniz

Cyespow0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Dağhan Muslu

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,849
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim

Cyespow0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Dağhan Muslu
SSD'i 1 TB yap.

Soğutucu olarak bunu alabilirsin:
pckolik güvenilir site mi bu kadar ucuz olması normal değil bence birde bu soğutucu iyzco falan anlamadım.

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,849
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
pckolik güvenilir site mi bu kadar ucuz olması normal değil bence birde bu soğutucu iyzco falan anlamadım.
Pckolik güvenilir. İyzico ve parolpara olayı şöyle: Parolapara ve İyzico hesabı açıyorsun. İyzico ile öde diyip Parolapara kartını giriyorsun toplamda 807 TL cashback alıyorsun.

Son düzenleme:

Cyespow0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Dağhan Muslu
Pckolik güvenilir. İyzico ve parolpara olayı şöyle: Parolapara ve İyzico hesabı açıyorsun. İyzico ile öde diyip Parolapara kartını giriyorsun toplamda 807 TL cashback alıyorsun.
Neyse kral ben pckolik den almıyıcam 32k veriyim adam akıllı itopyadan soğutuculu bir şekilde alıyım yardımlarınız için teşekkürler.

Tykg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Necip
ekran kartını 4060 a düşürdüm,SSD yükselttim fakat soğutucu alamıyorum ve burda 27.000 tl ye denk gelirken itopyada neden 32k ilk defa duyuyorum bu siteyi sıkıntı olmaz mı win 11 kurulur gelir mi ?
Pckolik gayet güvenilir bir site eğer güven duymuyorsan mağazasıda vardı orayada bakabilirsin müşteri hizmetleri numarasıda var. Freedos gelmez win yüklü gelir

Top Bottom