- Bütçe
- 16000
Arkadaşlar merhaba incehesaptan bu sistemi aldim yarin gelicek , hazir sistem ilk geldiğinde ne yapmak gerekiyor içinde her şey yüklu mu geliyor veya bios ayari falan yapmak gerekiyor mu bilgilendirebilir misiniz ?
furmark testi prime 95 testi yapman gerekAlıntıyı görüntüle
Arkadaşlar merhaba incehesaptan bu sistemi aldim yarin gelicek , hazir sistem ilk geldiğinde ne yapmak gerekiyor içinde her şey yüklu mu geliyor veya bios ayari falan yapmak gerekiyor mu bilgilendirebilir misiniz ?
Konudan bağımsız fakat, soğutucunun yük altında 5800X'i dizginleyeceğini pek sanmıyorum.Alıntıyı görüntüle
Sistem hazir sistemdi, yükseltme yaptigimda fiyat çok artiyordu ilerde mutlaka degisixem sogutucuyuKonudan bağımsız fakat, soğutucunun yük altında 5800X'i dizginleyeceğini pek sanmıyorum.
Bilgisayarı kullanım amacınız Render vs. ise PBO kapatmanız veya UV yapmanız gerekebilir.Sistem hazir sistemdi, yükseltme yaptigimda fiyat çok artiyordu ilerde mutlaka degisixem sogutucuyu
Oyun pek oynamiyorum ,unreal engine,blender falan kullaniyorum tüm gün dediginizi yapicam tesekkurlerBilgisayarı kullanım amacınız Render vs. ise PBO kapatmanız veya UV yapmanız gerekebil