Sağlamlisans güvenilir. Ben 2 sene önce Win 10 pro key aldım sorunsuz kullanıyorum.Güvenilir olursa sevinirim
Bende onu sorucaktım 10 mu alayım 11 mi10 mu 11 mi. yazilimbudur veya saglamlisans sitelerinden alabilirsin
Link atabilir misin bide sence 10 mu 11 mi? 0 bilgisayaraSağlamlisans güvenilir. Ben 2 sene önce Win 10 pro key aldım sorunsuz kullanıyorum.
Windows 10 işletim sistemi kullanıyorsan 10 keyi alacsksın 11 kullanıyorsan 11 keyi alacaksın hangisi kurulu, eğer daha PC gelmediyse 10 kurmanı öneririm çünkü 11 de çok hata oluyor.Bende onu sorucaktım 10 mu alayım 11 mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Link atabilir misin bide sence 10 mu 11 mi? 0 bilgisayara
Gaminggenden aldımİtopyadan mı aldınız hocam
Stabil duruma geldimi11 kullan
Tamamdır eyvallahWindows 10 işletim sistemi kullanıyorsan 10 keyi alacsksın 11 kullanıyorsan 11 keyi alacaksın hangisi kurulu, eğer daha PC gelmediyse 10 kurmanı öneririm çünkü 11 de çok hata oluyor.
Gaminggenden aldım
Stabil duruma geldimi
Tamamdır eyvallah
pttavm den 15 lira almıştım, lisansON diye satıcı. Ondan bakabilirsin, fiyatı bunun yüksek.![]()
Windows 10 Pro OEM Lisans Key Satın Al | SaglamLisans
Windows 10 Pro OEM Satın Al - Orjinal ucuz Microsoft Windows 10 Pro OEM ürün etkinleştirme anahtarı. Win 10 Pro OEM Lisans Key. Güvenli Ödeme - Anında Teslimat.www.saglamlisans.com