Hazır sistem alıcam yardımınız gerekli

önceklile herkese merhaba. İncehesaptan hazır sistem alıcam ve sistemin parçaları birbirine ne kadar uyumlu bilmiyorum ve anlamıyorum. sistem darboğaz yaparmı yapmazmı emin değilim. yardımınızı bekliyorum. sistem linki https://www.incehesap.com/meder-gol...,2467890,2468025,2467896,2467902,2467905#tabs
O sistem alınmaz. PSU 600W veriyor ama gerçekte 12V kanalından 450W veriyor büyük sorun çıkartır. Maksimum bütçeniz nedir?

hocam rami 32 gb ve ssd 1tb yapmayı düşünüyorum ama fiyat bütçemi fazlasıyla aşıyor . ilk attığım sistemde bu dediklerimi yapsam olurmu ?

hocam rami 32 gb ve ssd 1tb yapmayı düşünüyorum ama fiyat bütçemi fazlasıyla aşıyor . ilk attığım sistemde bu dediklerimi yapsam olurmu ?
PSU ya yani güç kaynağına kötü demiş arkadaş. Sorun diğerleri değil. Kasayla gelen güç kaynağı.

peki bu sorunu nasıl çözebilirim bu sistem için
Hım hazır sistemlerdeki psuları özellikle bilmiyorum tercihlere baktığımda da inanılmaz fiyat artışı oluyor. Şimdilik alıp kısa bir süre içinde ayrıca psu alıp değiştirebilirsiniz, eskisini de faturayla 1-2k ya satarsınız.

özlleştirme kısmındaki kasalardan 650w olan bir kasayı sisteme eklesem olur mu
Hım hazır sistemlerdeki psuları özellikle bilmiyorum tercihlere baktığımda da inanılmaz fiyat artışı oluyor. Şimdilik alıp kısa bir süre içinde ayrıca psu alıp değiştirebilirsiniz, eskisini de faturayla 1-2k ya satarsınız.

Geri