Merhabalar acaba YouTube kanalları üzerinden almış olduğunuz bir hazır sistem de içindeki ekran kartı, işlemci, anakart vs. gibi bileşenlerin kutuları da gönderiliyor mu bir yerde böyle bir şey okumuştum da?
Ekran kartı takmak zor mu yani ilk defa takacağım için soruyorum da?Tüm parçaların kutuları gönderilir ekran kartı ayrı gönderilir siz takarsınız
Hayir hocam zor değil. Ekran kartını yuvasına oturtuyorsun kasaya arkadan vidalıyorsun. Güç kablosu varsa onu takıyorsun. Youtubede videoları var bir tane bırakayım burayaEkran kartı takmak zor mu yani ilk defa takacağım için soruyorum da?
Çok teşekkür ederim hocamHayir hocam zor değil. Ekran kartını yuvasına oturtuyorsun kasaya arkadan vidalıyorsun. Güç kablosu varsa onu takıyorsun. Youtubede videoları var bir tane bırakayım buraya
firmadan firmaya değişir nereden alıyorsunMerhabalar acaba YouTube kanalları üzerinden almış olduğunuz bir hazır sistem de içindeki ekran kartı, işlemci, anakart vs. gibi bileşenlerin kutuları da gönderiliyor mu bir yerde böyle bir şey okumuştum da?
Evet kutularıda gönderilir ekran kartını sizin kendiniz takmanız gerekiyor.Merhabalar acaba YouTube kanalları üzerinden almış olduğunuz bir hazır sistem de içindeki ekran kartı, işlemci, anakart vs. gibi bileşenlerin kutuları da gönderiliyor mu bir yerde böyle bir şey okumuştum da?
Tebilonfirmadan firmaya değişir nereden alıyorsun
vallahi firmayı hiç duymadım ara sor bence öyle herkes veriyo veriyo yazmış kesin değil kanka her firma göndermez sen bi ara sorTebilon
Firmayı arayıp sorman senin için daha yararlı olacaktır.Tebilon
Peki sağolvallahi firmayı hiç duymadım ara sor bence öyle herkes veriyo veriyo yazmış kesin değil kanka her firma göndermez sen bi ara sor