Neler Yeni

20k hazır sistem öneri

Gunesye

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alperen Güneş
Forumu da takipte kal sıcak fırsatlarda her an süper bir sistem konusu açılabilir
hocam bendeki şanssızlık kimsede olmasın monitörüm kırılıdı bu sabah yenisini alıcam

https://www.akakce.com/monitor/en-u...-hd-ips-180-hz-oyuncu-u-fiyati,758116991.html Bu model ilgimi çekti 25 inç maskimum buyukluğu olmalı rapid ıps olsa iyi olur hz en az 180 olsun yetermi emin değilim diğeri 240 hz di en onemliside ergonamik olamlı asansörlü falan sistem hakkında araştırma yaptım gaing gen sitesinde yüzde 30 luk inidirmler gelmiş 7700xt li sistemlere geliyomus onlara bakıcam gelirse çok iyi olujr pc hocasınınkini düşünüyorum 29k ddr5 7700xt ryzen 5 7500f​

Mesaj otomatik birleştirildi:

Bekle bu sistemi alma. Dediğimiz sistem gibi gelir alırsın.
hocam sizce nasıl monitör

RevivâL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
S
hocam bendeki şanssızlık kimsede olmasın monitörüm kırılıdı bu sabah yenisini alıcam

https://www.akakce.com/monitor/en-u...-hd-ips-180-hz-oyuncu-u-fiyati,758116991.html Bu model ilgimi çekti 25 inç maskimum buyukluğu olmalı rapid ıps olsa iyi olur hz en az 180 olsun yetermi emin değilim diğeri 240 hz di en onemliside ergonamik olamlı asansörlü falan sistem hakkında araştırma yaptım gaing gen sitesinde yüzde 30 luk inidirmler gelmiş 7700xt li sistemlere geliyomus onlara bakıcam gelirse çok iyi olujr pc hocasınınkini düşünüyorum 29k ddr5 7700xt ryzen 5 7500f​

hocam sizce nasıl monitör
Bende Dell var g2524 veya g2425 tam emin değilim model hakkında 2-3 gündür kullanıyorum memnunum. Geçmiş olsun monitör nasıl kırıldı

Gunesye

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alperen Güneş
Bende Dell var g2524 veya g2425 tam emin değilim model hakkında 2-3 gündür kullanıyorum memnunum. Geçmiş olsun monitör nasıl kırıldı
annem temizlik yaparken buhar makinesinin kablosu çarpmış düşmüş geri dödürülübilcek bir hali yıok gibi

Gunesye

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alperen Güneş
Hocam internetten uyumlu panel vb şeyler ile döndürülemez mi
hocam panel falan olsa neyse annem nasıl başardıysa monitör kalmamış ortada

hocam panel falan olsa neyse annem nasıl başardıysa monitör kalmamış ortada
hocam bende o modeli alıcam gibi forumdakiler memnun sizde memnunsunuz parayıda annem veririm dedi ama ben parayı toplayınca ona geri vericem tabi kırmış olsada umrumda değil

Son düzenleme:

Gunesye

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alperen Güneş
Hocam internetten uyumlu panel vb şeyler ile döndürülemez mi
hocam sizce sistem nasıl kasa ve psu pek iyi değil gibide eğer iyise kasaya işlemci soğutucu önerir misiniz

ekran kartını eğer taksitli yapabilrisem tabi her şey cuma günüe bağlı aklımda 3 sistem var 3. bu hangi sistem uyarsa onu almaya çalışacağım bu cuma.

hocam sizce sistem nasıl kasa ve psu pek iyi değil gibide eğer iyise kasaya işlemci soğutucu önerir misiniz

ekran kartını eğer taksitli yapabilrisem tabi her şey cuma günüe bağlı aklımda 3 sistem var 3. bu hangi sistem uyarsa onu almaya çalışacağım bu cuma.
diğer ikisi

Bu ve

https://www.gaming.gen.tr/urun/5622...-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/

Bu

Bünyamina

80+ Platinum

Bünyamina

80+ Platinum

Ekler

• 4335123.PNG
    4335123.PNG
    64.9 KB · Hit: 11

Gunesye

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alperen Güneş
Yani değişmesi gereken parça çok var. Şöyle hazır özelleştirdiğim gibi yapıp alırsan iyi olur
hocam 4070 superi taksitle alıcaktımda neyse gg6 almak nasip olur inşallah

Yani değişmesi gereken parça çok var. Şöyle hazır özelleştirdiğim gibi yapıp alırsan iyi olur
hocam sizce gg9 sistemindeki anakarta takılabilecek ve gpu ile en iyi fps değerini vercek işlemci hangi işlemci

gg9 dicektim

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,031,968
Üyeler