Hazır sistem alınır mı ?

Knk ben incehesaptan aldım. Şuan değişti tabi kasa ve özellikleri kasa ismi atlantic bazı sistem parçalarını değiştirdim ram hızını 3600 mhz ye çıkardım anakart 3200 mhz destekliyor işlemci 2666mhz yi destekliyormuş bunu aldıktan sonra farkettim sistem arada bir dar boğaz yapıyor bu durumdan dolayı parçaların uyumluluğunu iyice kontrol et öyle satın al
power supply 14.3k geliyor

Knk ben incehesaptan aldım. Şuan değişti tabi kasa ve özellikleri kasa ismi atlantic bazı sistem parçalarını değiştirdim ram hızını 3600 mhz ye çıkardım anakart 3200 mhz destekliyor işlemci 2666mhz yi destekliyormuş bunu aldıktan sonra farkettim sistem arada bir dar boğaz yapıyor bu durumdan dolayı parçaların uyumluluğunu iyice kontrol et öyle satın al
Bu sistem içinde görüşüm
İşlemcin 3200mhz rame kadar destekliyor
Anakartında 4600mhz ye kadar destekliyor ve overclock yapılı bir anakart
Ramlerini 3600 mhz seç

Ram mhz değerinden dolayı sistem darboğaz yapmaz hocam o kadar işlemci-ekran kartı güçsüz kalıyordur

ben bu kasayı aldım 3600 mhz yaptım bide +480 gb ssd de ekledim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bugün aldım daha

Geri