ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
power supply 14.3k geliyor![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Bu sistem içinde görüşümKnk ben incehesaptan aldım. Şuan değişti tabi kasa ve özellikleri kasa ismi atlantic bazı sistem parçalarını değiştirdim ram hızını 3600 mhz ye çıkardım anakart 3200 mhz destekliyor işlemci 2666mhz yi destekliyormuş bunu aldıktan sonra farkettim sistem arada bir dar boğaz yapıyor bu durumdan dolayı parçaların uyumluluğunu iyice kontrol et öyle satın al
Ram mhz değerinden dolayı sistem darboğaz yapmaz hocam o kadar işlemci-ekran kartı güçsüz kalıyordurKnk ben incehesaptan aldım. Şuan değişti tabi kasa ve özellikleri kasa ismi atlantic bazı sistem parçalarını değiştirdim ram hızını 3600 mhz ye çıkardım anakart 3200 mhz destekliyor işlemci 2666mhz yi destekliyormuş bunu aldıktan sonra farkettim sistem arada bir dar boğaz yapıyor bu durumdan dolayı parçaların uyumluluğunu iyice kontrol et öyle satın al
550 watt power var nasıl güçsüz kalacak ki oyunlara girişte bazen sorun yaratıyor yada geç açılıyor 2tb hdd de oyunlarRam mhz değerinden dolayı sistem darboğaz yapmaz hocam o kadar işlemci-ekran kartı güçsüz kalıyordur
Hdd'de oyunların yavaş açılması normal. Darboğaz işlemci ekran kartına göre güçsüz kalırsa olur. Psu'dan bahsetmedim zaten.550 watt power var nasıl güçsüz kalacak ki oyunlara girişte bazen sorun yaratıyor yada geç açılıyor 2tb hdd de oyunlar
ben bu kasayı aldım 3600 mhz yaptım bide +480 gb ssd de ekledimpower supply 14.3k geliyor![]()
bugün aldım dahapower supply 14.3k geliyor![]()
İşlemci i5 10400fHdd'de oyunların yavaş açılması normal. Darboğaz işlemci ekran kartına göre güçsüz kalırsa olur. Psu'dan bahsetmedim zaten.
Darboğaz olmaz sizin sisteminizde oyunların yavaş açılması gibi şeyler oluyorsa hdd kaynaklıdır. Özellikle forza horizon 4-5 gibi oyunlarda hdd de anlık droplar olabiliyor.İşlemci i5 10400f
Gpu Msi Geforce Rtx 3050 8gb oc