Hazır Sistem Almak İçin Beklemeli miyim ?

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
700
Bütçe
20000
Dostlar merhaba. Uzun bir aradan sonra tekrardan hazır sistem almaya karar verdim. Şuan aklıma yatan 1 2 sistem var ancak fiyat olarak daha ucuzu gelir mi diye düşünüyorum. Bütçe 20 Bin. Sizce bu kasım indirimlerinden dolayı beklemeli miyim ? Çalıştığım için sistemlerden haberim olmuyor çok. Hali hazırda mağazaya özel çıkanları da alamıyorum.

mesut cevik bundan daha mantıklı

Bu sistemleri önermem. Bekleme de kalın bütçenize uygun daha iyi sistem çıkacaktır. Beklemeyi de fazla abartma ama :D.

O zaman 1. sistemin kasasını Vento, ssdsini Kioxia G2 1 tb yapıp değerlendirebilirsin. Bu sistemin 5600 işlemcili olanı varsa onu daha çok öneririm bi bakayım.

Aynı özelleştirmeleri buna da yapabilirsin. Ben bir de başka sitelere bakacağım varsa daha güzel birşeyler atarım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunu sadece anakartı B550M-K yapıp alabilirsin. Sonradan ssd eklemesi yaparsın. Anakartta 2 adet m.2 ssd slotu var.

Son düzenleme:

Aynı özelleştirmeleri buna da yapabilirsin. Ben bir de başka sitelere bakacağım varsa daha güzel birşeyler atarım.

Bunu sadece anakartı B550M-K yapıp alabilirsin. Sonradan ssd eklemesi yaparsın. Anakartta 2 adet m.2 ssd slotu var.
Hocam bütçe aşıyor. Maximum 20 çıkarabiliyorum. 22 23'e çıkmam zor.

nakitle mi alıyorsun taksitle mi?
Nakit.

20 k nakitin varsa, kredi kartı al git 30k limitli 6 ay taksitle 30k lık 20k ile ilk 4 ayı ödersin.

Hocam bütçe aşıyor. Maximum 20 çıkarabiliyorum. 22 23'e çıkmam zor.

Nakit.

Buyur hocam. Bütçe yoksa direk özelleştirmesiz al.

Son düzenleme:
Hiçbirine bu fiyatlar verilmez. Lütfen 1 hafta önce yapılmış indirimleri paylaştığım konumu inceleyin.

Hiçbirine bu fiyatlar verilmez. Lütfen 1 hafta önce yapılmış indirimleri paylaştığım konumu inceleyin.

Malesef bir daha öyle bir indirimin çok zor olacağını düşünüyorum. Yapsa da gene Vatan yapar, ihtiyacı olan arkadaşlarımız 5600-4060 ikilisini 20.000 TL fiyattan alabilecekleri fikrindeyim.

Geri