Existentia
80+ Silver
- Konu Sahibi Konu Sahibi
bazı sistemlerin fiyatları ve bilgileri hatalı geliyormuş düzelttimhocam gençer bozuk mu?
bazı sistemlerin fiyatları ve bilgileri hatalı geliyormuş düzelttimhocam gençer bozuk mu?
hocam şu fiyat kısmınıda düzeltirmisiniz donuyor onun harici süperbazı sistemlerin fiyatları ve bilgileri hatalı geliyormuş düzelttim
Başarılarının devamını dilerim kardaşım güzel olmuş daha da güzelleştirebileceğine inanıyoruzBir hafta sonu projesi olarak böyle bir site yaptım. Henüz tamamlanmadı, ancak şu an bir hazır sistem satan sitedeki sistemleri tek site üzerinde filtreleyerek bakmanızı kolaylaştırmaya çalışıyorum. Böylece site site gezmenize gerek kalmayacak. Yorumlarınızı ve fikirlerinizi paylaşmanızı istiyorum. Herhangi bir sorun yaşarsanız benle paylaşmanız çok faydalı olur.
Yeni ve kalıcı URL adresim
En Ucuza Hazır Sistem
Site site gezmeye son! Tek platformda geniş ürün yelpazemizle ihtiyaçlarınıza uygun hazır sistemleri hızlı ve güvenilir şekilde bulun.ucuzasistem.com
- Eksik Gelen bilgileri düzeltmeye çalışıyorum
- Eksik bilgiler düzeltilce Ram SSD ve Anakart Chipset Filtresi getirmeyi planlıyorum
- Mobilde filtere ve hız sorunları için çalışıyorum
- Filtrelerde eksik GPU ve CPU modellerini belirtseniz sevinirim
Yazdıktan sonra butona basıp aramayı diyorsunuz değil mi hocamhocam şu fiyat kısmınıda düzeltirmisiniz donuyor onun harici süper
Çok sağ olun fırsat buldukça geliştirmeye çalışıyorumBaşarılarının devamını dilerim kardaşım güzel olmuş daha da güzelleştirebileceğine inanıyoruz
evet hocam kasıyor bende mi sıkıntı mı var anlamadımYazdıktan sonra butona basıp aramayı diyorsunuz değil mi hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok sağ olun fırsat buldukça geliştirmeye çalışıyorum
hocam bide yazarken donuyorYazdıktan sonra butona basıp aramayı diyorsunuz değil mi hocam
Çok sağ olun fırsat buldukça geliştirmeye çalışıyorum
Halletim hocam 5 dakikaya geçer bakıp dönüş sağlarsanız sevinirim yine olması muhtemelen çünkü bütün ürünleri çekip gösteriyorum eğer bu sorun devam ederse parça parça göstermem gerekicekevet hocam kasıyor bende mi sıkıntı mı var anlamadım
hocam bide yazarken donuyor
Hocam o işte siz yazdığınız az filtrelemeye çalıştığından ama fiyat için bir düzeltme yaptım bakalımevet hocam kasıyor bende mi sıkıntı mı var anlamadım
hocam bide yazarken donuyor
hocam baya iyi olmuş sıfır kasma helal olsun vallahaHalletim hocam 5 dakikaya geçer bakıp dönüş sağlarsanız sevinirim yine olması muhtemelen çünkü bütün ürünleri çekip gösteriyorum eğer bu sorun devam ederse parça parça göstermem gerekicek
Hocam o işte siz yazdığınız az filtrelemeye çalıştığından ama fiyat için bir düzeltme yaptım bakalım
Bakıyorum hemenişlemciyi r5 7600 seçiyorum ama rx7600 ekran kartlı sistemler çıkıyor...
Hocam yeter ki siz kullanınhocam baya iyi olmuş sıfır kasma helal olsun vallaha
ayıp etttin ya her zaman ordayımBakıyorum hemen
Hocam yeter ki siz kullanın
Düzelttim 5 dakikaya size gelir muhtemelenişlemciyi r5 7600 seçiyorum ama rx7600 ekran kartlı sistemler çıkıyor...
teşekkür ederim.Düzelttim 5 dakikaya size gelir muhtemelen
Rica ederim feedbackleriniz sağ olsun daha iyi hale getiriyorumteşekkür ederim.
başarılı bir çalışma olmuş. emeğine sağlık...