Existentia
80+ Silver
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Değerli yorumunuz için sağ olun daha iyi hale getirmeye çalışıyorumçok güzel bi düşünce hocam ellerinize sağlık
Değerli yorumunuz için sağ olun daha iyi hale getirmeye çalışıyorumçok güzel bi düşünce hocam ellerinize sağlık
Şaşırdım tebilonu duymamanıza hocam vaktiniz olursa bakın kesinlikle.tebilon'u ilk kez duyuyorum hocam, inceHesap'ı entegre etitkten sonra mesaimden vakit bulabilirsem orayı da ekleyebilirim değerlki yorumunuz için de çok teşekkür ediyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok sağ olun
Hocam gpu modellerini elle girdigimden atladığım modeller oluyo kusura bakmayın 5 dakikaya ekliyorumDostum öncelikle çok iyi bir fikir ve çalışma. Emeğine sağlık. Mobilde site biraz yavaş çalışıyor sanırım. Ayrıca ekran kartı kısmında 7900 gre'yi göremedim.
Site biraz daha geliştirilirse müthiş olur ama hukuki bir problem yaratır mı bilemiyorum.
Hocam elinize sağlık yararlı bir paylaşım olmuş. Geliştirirken kullandığınız teknolojileri, paketleri ve dili paylaşabilir misiniz ?Bir hafta sonu projesi olarak böyle bir site yaptım. Henüz tamamlanmadı, ancak şu an bir hazır sistem satan sitedeki sistemleri tek site üzerinde filtreleyerek bakmanızı kolaylaştırmaya çalışıyorum. Böylece site site gezmenize gerek kalmayacak. Yorumlarınızı ve fikirlerinizi paylaşmanızı istiyorum. Herhangi bir sorun yaşarsanız benle paylaşmanız çok faydalı olur.
- Eksik Gelen bilgileri düzeltmeye çalışıyorum
- Mobilde filtere ve hız sorunları için çalışıyorum
- İnceHesap en kısa sürede eklenicek (Eklendi hataları düzeltilecek)
- Filtrelerde eksik GPU ve CPU modellerini belirtseniz sevinirim
Siz dedikten sonra baktım baya insan konuşmuş iş hayatım yogunlaştığından beri biraz uzak kalmışım arayı kapatmaya çalışıyorum en kısa sürede eklemeye çalışıcamŞaşırdım tebilonu duymamanıza hocam vaktiniz olursa bakın kesinlikle.
Hocam dümdüz html css js ile yazdım arka tarafta nodejs verileri de web scrappingle çekiyorum spesifik olarak sadece "jsdom" kullandım aslında react ile yazıcaktım ama seo da sorun çıkartır geri düşürür diye pas geçtim angular yazıcakken düz html css yazmak basit geldi aslında ilk başta bu kadar kompleks bir şey de düşünmemiştim fakat yakın zamanda angular ile yazabilirimHocam elinize sağlık yararlı bir paylaşım olmuş. Geliştirirken kullandığınız teknolojileri, paketleri ve dili paylaşabilir misiniz ?
Olur öyle hocam kolay gelsin.Ellerinize sağlık tekrardan.Siz dedikten sonra baktım baya insan konuşmuş iş hayatım yogunlaştığından beri biraz uzak kalmışım arayı kapatmaya çalışıyorum en kısa sürede eklemeye çalışıcam
Bu arada bu sorun geçti halletmişsin sanırımHocam bazılarında çalışıyor bazılarında çalışmıyor öyle gözlemledim bu linkten
evet hocam SSL geldi sonunda ucuzasistem.com adresinden de olması gerekiyor google için de başvuru yaptım sabaha aramalarda çıkmaya başlarız inşallahBu arada bu sorun geçti halletmişsin sanırım
Fikir muazzam gerçekten eline emeğine sağlık sana önceliklli tavsiyem logo renk ve diğer görsel şeylerden önce sitenin başına görünen yerinehocam bir discord kanalında konuşurken bu fikri söyleyen çok oldu eğer mevcuttaki sistemi bir düzene oturtabilirsem böyle bir şey yapmayı deneyebilirim fakat şimdilik önceligim mevcuttaki işllevini kusursuza yakın yaptırmak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok teşekkürler inşallah daha iyi hale getiricem
Çok iyi. Eline sağlıkBir hafta sonu projesi olarak böyle bir site yaptım. Henüz tamamlanmadı, ancak şu an bir hazır sistem satan sitedeki sistemleri tek site üzerinde filtreleyerek bakmanızı kolaylaştırmaya çalışıyorum. Böylece site site gezmenize gerek kalmayacak. Yorumlarınızı ve fikirlerinizi paylaşmanızı istiyorum. Herhangi bir sorun yaşarsanız benle paylaşmanız çok faydalı olur.
Yeni ve kalıcı URL adresim
En Ucuza Hazır Sistem
Site site gezmeye son! Tek platformda geniş ürün yelpazemizle ihtiyaçlarınıza uygun hazır sistemleri hızlı ve güvenilir şekilde bulun.ucuzasistem.com
fakat SSL hatası alanlar şimdilik şu adresten giriş yapabilirler
- Eksik Gelen bilgileri düzeltmeye çalışıyorum
- Eksik bilgiler düzeltilce Ram SSD ve Anakart Chipset Filtresi getirmeyi planlıyorum
- Mobilde filtere ve hız sorunları için çalışıyorum
- İnceHesap en kısa sürede eklenicek (Eklendi hataları düzeltilecek)
- Filtrelerde eksik GPU ve CPU modellerini belirtseniz sevinirim