Hazır sistem hakkında yorum

Bir parça mosfet soğutucusu olmayan anakarta ve windforce Ekran Kartına bu para verilir mi şüpheli bir durum ben olsam almaz gaming gecesi

Hocam bunlara ne dersin zahmet olmazsa inceler misin?

Anakarttan bahsediyor, attığın sistemlerin anakartların hiçbirinde yine mosfetin soğutucusu yani heatsink yok. Bence çok sorun değil oc yapmayacaksan. Belli ki bütçen var kendin toplasana dostum?

Özelleştirip öyle link verirsen iyi olur ilk verdiğin halleri yine yetersiz

Şunun mesela nelerini değiştirmemi önerirsiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O kadar çöp diyorsun yani
Çöp demek yakışı kalmaz benim sistemimden iyi ama 9800x3d alacak birisinin de çıplak mosfet anakartı olmasın be bakıcam neyi kötü

Çöp demek yakışı kalmaz benim sistemimden iyi ama 9800x3d alacak birisinin de çıplak mosfet anakartı olmasın be bakıcam neyi kötü
Anladım hocam bu hazır sistemlerde hep böyle sorun var .Ancak hazır sistem almaktan başka çare yok.Parça parça toplayamam.Diğer sitelere de baktım buna benzerler var.Aşağı yukarı farklı özellik bulamadım.

Harbi çirkin duruyorlar ama f/p ye yönelik yapacak bir şey yok. Bana da artık garip geliyor I/O su takılmamış anakartlar.

Şunun mesela nelerini değiştirmemi önerirsiniz?

O kadar çöp diyorsun yani

Ancak böyle alabilirsin ama böyle bir bütçede ben parça parça kendim almayı tercih ederdim

Harbi çirkin duruyorlar ama f/p ye yönelik yapacak bir şey yok. Bana da artık garip geliyor I/O su takılmamış anakartlar.
Fp olacak diye 9800x3dyi çıplak anakarta takmam valla

Ancak böyle alabilirsin ama böyle bir bütçede ben parça parça kendim almayı tercih ederdim

Fp olacak diye 9800x3dyi çıplak anakarta takmam valla
FP olunca 9800x3d olmuyor zaten :ROFLMAO: :ROFLMAO:

FP olunca 9800x3d olmuyor zaten :ROFLMAO: :ROFLMAO:
ya da tam tersi 9800x3d olunca fp olmuyor.

Geri