Hazır sistem hakkında yorum

Sen de James Donkey PSU takmışsın sistemdeki normal kasa daha iyi zaten 😀

Anakart çıplak değil ki B650mr da VRM soğutucu var, aşırı iyi değil ama yeter yani.
9800x3d için gayette yetersiz bir İşlemci eşşşşşek donkey ürünleri de alınmaz hepsi birer c4 her at patlayabilir 80 90k verip dizdiğiniz sistemin bir elektrik dalgalanmasında meteora dönüşüp odanın ortasına düşmesini istiyorsanız siz alın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

9800x3d gibi bir işlemciye B650mr takmak sadece parasını nasıl harcayacağını bilmeyen enai aktivitesidir bilgisi olmayanlar reply atmasın pls

9800x3d için gayette yetersiz bir İşlemci eşşşşşek donkey ürünleri de alınmaz hepsi birer c4 her at patlayabilir 80 90k verip dizdiğiniz sistemin bir elektrik dalgalanmasında meteora dönüşüp odanın ortasına düşmesini istiyorsanız siz alın

9800x3d gibi bir işlemciye B650mr takmak sadece parasını nasıl harcayacağını bilmeyen enai aktivitesidir bilgisi olmayanlar reply atmasın pls
Alınır demedim zaten özelleştirdiğin haline onu koymuşsun dedim 😀

Amacı oyun olanın anakart umrunda olmaz bu arada, A620 ile kullananlar var bu işlemciyi bir sorun yaşamıyorlar. Mantıklı mı değil o ayrı, bu fiyata çok daha iyisi alınır.

Alınır demedim zaten özelleştirdiğin haline onu koymuşsun dedim 😀

Amacı oyun olanın anakart umrunda olmaz bu arada, A620 ile kullananlar var bu işlemciyi bir sorun yaşamıyorlar. Mantıklı mı değil o ayrı, bu fiyata çok daha iyisi alınır.
Hepsine msi mag koydum ben JD seçmem yanlış linke bakıyorsun ayrıca 9800x3d gibi bir İşlemci için iyi mosfet lazım dünyanın en boş a620 ile çöpe atılamaz

Hepsine msi mag koydum ben JD seçmem yanlış linke bakıyorsun ayrıca 9800x3d gibi bir İşlemci için iyi mosfet lazım dünyanın en boş a620 ile çöpe atılamaz
Bunu sen koymadın mı? Linkte böyle duruyordu çünkü hata olabilir belki.
IMG_1610.webp

Bunu sen koymadın mı? Linkte böyle duruyordu çünkü hata olabilir belki.
Alıntıyı görüntüle
Kasaya kafa atıcam şimdi velox 100r içinde JD psu ne geziyor ya incehesabın bu kadar düşeceğini düşünmezdim Bunun içinde Normalde 750 850w gold gold yoksa bile bronz psu olur gidip JD takmışlar birde seçenek diye sunmuşlar ha ha ironik ya

Ürün doğru psuyu corlamış incehesap

Kasaya kafa atıcam şimdi velox 100r içinde JD psu ne geziyor ya incehesabın bu kadar düşeceğini düşünmezdim Bunun içinde Normalde 750 850w gold gold yoksa bile bronz psu olur gidip JD takmışlar birde seçenek diye sunmuşlar ha ha ironik ya

Ürün doğru psuyu corlamış incehesap
İncehesap JD satmanın yeni yollarını arıyor 😀

Bunu özelleştirsek nasıl olur kaç yapar fiyat neleri değiştireyim
Anakartı B650 Gaming Plus, Lexar Ares ARGB (2X16GB), Gamepower WarCry kasa + Cooler master psu. Sadece tek fanlı sıvı soğutucular var, kendin 360mm al.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,014
Üyeler
183,370
Son üye
f4t1h07
Geri