Neler Yeni

Yardım Hazır sistem ile aldığım ekran kartını garantiye göndersem ne olur

The GodFather

80+ Silver
Hazır sistem aldım ekran kartı yüke girince rahatsız edici ses çıkarıyor (35-54°lerde)
Hazır sistem olarak aldığım için ekran kartı faturada 3300 TL, kartın normal değeri 12.000 TL filan
Eğer para iadesi yapabilirlerse (böyle bir ihtimal varsa) göndermeyeceğim
Değişim onarım veya olduğu gibi kartı iade yaparlar mı
Önceden garantiye ufak tefek sorunlardan giden kartların faturada yazan düşük para iadesi olmuş öyle şikayetler görmüştüm.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Hazır sistem aldım ekran kartı yüke girince rahatsız edici ses çıkarıyor (35-54°lerde)
Hazır sistem olarak aldığım için ekran kartı faturada 3300 TL, kartın normal değeri 12.000 TL filan
Eğer para iadesi yapabilirlerse (böyle bir ihtimal varsa) göndermeyeceğim
Değişim onarım veya olduğu gibi kartı iade yaparlar mı
Önceden garantiye ufak tefek sorunlardan giden kartların faturada yazan düşük para iadesi olmuş öyle şikayetler görmüştüm.
Hangi kart o 3300 girmişler de 12000 olan

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Aykut KELEŞ
aynı sorun bende de var itopyadan UTHENERA-ULTRA sistem aldım kart 6600xt coil whine var acaba nasıl bir işlem uygulanır bilgisi olan varmı dır daha once başına gelen

Buraqxs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Burak Selçuk
aynı sorun bende de var itopyadan UTHENERA-ULTRA sistem aldım kart 6600xt coil whine var acaba nasıl bir işlem uygulanır bilgisi olan varmı dır daha once başına gelen
kart değişimi olmaz bence sonuçta coil whine sadece ses çıkarıyo o da düzeltilebilecek bişey mi bilmiyorum,benim psu da da vardı 1 2 hafta sonra farkedilmeyecek kadar azaldı

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Aykut KELEŞ
kart değişimi olmaz bence sonuçta coil whine sadece ses çıkarıyo o da düzeltilebilecek bişey mi bilmiyorum,benim psu da da vardı 1 2 hafta sonra farkedilmeyecek kadar azaldı
önce ki kartımda da vardı ama kartı tek satın almıştım direk para iadesi yapılmıştı

The GodFather

80+ Silver
önce ki kartımda da vardı ama kartı tek satın almıştım direk para iadesi yapılmıştı

Benim karttan ses biraz fazla geliyor. Bi forumda şöyle bişe gördüm doğruluk payı nedir
Eğer böyleyse benim karta hiç bişe uyulamazlar

Ekler

• IMG_20220326_201512.jpg
    IMG_20220326_201512.jpg
    222.2 KB · Hit: 39
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Aykut KELEŞ
Benim karttan ses biraz fazla geliyor. Bi forumda şöyle bişe gördüm doğruluk payı nedir
Eğer böyleyse benim karta hiç bişe uyulamazlar
benim önceki kartta 1 metre uzaktan felan ses geldigi pek belli olmuyordu ama yük altındayken tiz sesi sinir bozuyordu iade istedim para iadesi yapmışlardı yine buna yakın bir ses var ancak hazır sistemde nasıl olur bılmıyorum

The GodFather

80+ Silver
aldığınız yere sormanızda fayda var
Kartı gönderin değerlendirelim dediler de, para iadesi yapmalarından korkuyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

benim önceki kartta 1 metre uzaktan felan ses geldigi pek belli olmuyordu ama yük altındayken tiz sesi sinir bozuyordu iade istedim para iadesi yapmışlardı yine buna yakın bir ses var ancak hazır sistemde nasıl olur bılmıyorum
Bende ölçtüm 1 metre mesafeden ses gelmiyor ama koltuktayken sesi duyuyorum (kasayla aramda 50 cm filan oluyor)

Top Bottom