- Konu Sahibi Konu Sahibi
Önerebileceğin hangi sistemler var?O bütçeye am5 sistemler var
Önerebileceğin hangi sistemler var?O bütçeye am5 sistemler var
Dur bakayımÖnerebileceğin hangi sistemler var?
Hocam sizin özelleştirmeleriniz ve ssd yükseltmesiyle fiyat buraya çıkıyor. Olur mu diyorsunuz?7500f, b650m b, patriot viper 6400mhz 2x16 yapın. Ssd de farklı bir model seçin. İlerde de kaliteli psu alırsınız. Psu için iyi diyemem o yüzden kasayı da vento yapsanız çok iyi olur.Obsidian Elite | AMD Ryzen 5 8400F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 7800 XT 16 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
https://www.gaming.gen.tr/urun/4933...12gb-16gb-ram-512gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ bu sisteme ne dersiniz hocam. evet diğerine göre çok pahalı kalıyor ama sadece burada taksit yapabiliyorum.Yani benim şu anlık bulduğum bu. 38 e falan çıkarsa 7900gre sistem de var snerji de
Anladım hocam. Zaten burada da vade farksız taksit kalkmış. Şuanda sistem işini rafa kaldırıyorum. Yardımların için teşekkürler.Gaming gen iyidir ancak am5 de olsa 7700xt için 35k fazla. Belki biraz beklerseniz daha iyi sistemler çıkar. Birkaç gün önceye kadar 7500f rx7600 sistem 23k dan vardı. Öyle bir şey çıkarsa ekran kartını satıp daha iyisini alabilirsiniz
Hocam selamlar, Sistem dizmeye karar verdim tekrar. Sistemler zam yedi ama yapacak bir şey yok. incehesap üzerinden şöyle bir toplama sistem çıkarttım. Neredeyse aynı özelliklere sahip hazır sistemlerden birkaç bin TL daha ucuza geliyor. Buna ne dersin?Gaming gen iyidir ancak am5 de olsa 7700xt için 35k fazla. Belki biraz beklerseniz daha iyi sistemler çıkar. Birkaç gün önceye kadar 7500f rx7600 sistem 23k dan vardı. Öyle bir şey çıkarsa ekran kartını satıp daha iyisini alabilirsiniz