Neler Yeni

HAZIR SİSTEM KARGO TEMPERLİ CAM KIRIK YARDIM

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bana da aynı kasa yarın veya sonraki gün yurtiçi kargo ile gelecek. Kargocu kapıya geldiği an video kaydı alacağım ve kutuyu adama açtırtacağım. İnsallah başıma gelmez. Geçmiş olsun.
Adamın işi yok senin kargonu mu açacak

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Sitede yazılana göre ben açana kadar beklemesi zorunlu. Bekliyorsa acadabilir mantıken. 1 dakikalık iş.
Evet ürününü kontrol edinceye kadar bekleyebilir ama ***** değilse senin kargona neden dokunsun yani senin kargonu açacak hiç bir kargocu yok özürlü olmadığın sürece.

Bura.K

80+ Silver
Evet ürününü kontrol edinceye kadar bekleyebilir ama ***** değilse senin kargona neden dokunsun yani senin kargonu açacak hiç bir kargocu yok özürlü olmadığın sürece.
Her sipariş verişimde “açar misiniz?” demiştim açıyorlardı genelde. Ama açmayadabilir zorlayamam. Elinden kayar kırılır falan risk/sorumluluk almak istemez. Ben sadece soruyorum.

BayZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
Ziya Yılmaz
Çok ağır bi hasar değil çözülmeyecek bişey de değil firma halleder onu

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,303
İsim
Berk
valla sırf bu yüzden gaming gen tr den hazır kasa siparişimi mağazadan teslim seçtim, mağaza tesliminde kasada 2-3 yamuk yer vardı sen düşün artık. böyle ürünleri 1 hafta geç olsun temiz olsun mantığıyla mağazadan teslim almak çok daha iyi.. yazık şimdi sorun düzelir düzelmesine ama ekstra bir uğraş, üzüntü.. geçmiş olsun inşallah iç aksamda bir sorun yoktur.

büyük ihtimal o tamperli cam çıkan bir parçadır, kargoyla size göndersinler yeni tamperli camı onu takarsınız diye umut ediyorum.

SenbelyW

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
ismail şenbel
Şimdi itopyayı arayacağım durumu sizlere de aktarırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

valla sırf bu yüzden gaming gen tr den hazır kasa siparişimi mağazadan teslim seçtim, mağaza tesliminde kasada 2-3 yamuk yer vardı sen düşün artık. böyle ürünleri 1 hafta geç olsun temiz olsun mantığıyla mağazadan teslim almak çok daha iyi.. yazık şimdi sorun düzelir düzelmesine ama ekstra bir uğraş, üzüntü.. geçmiş olsun inşallah iç aksamda bir sorun yoktur.

büyük ihtimal o tamperli cam çıkan bir parçadır, kargoyla size göndersinler yeni tamperli camı onu takarsınız diye umut ediyorum.
valla kardo bende öyle tahmin ediyorum vidalarla sabitlenen bir cam . vidaları cıkarınca tamamen kırılacak bu. Kargoyla o camdan yollarlarsa takarım ben

onurkaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
618
İsim
Onur
cam kırılmışsa muhtemelen düşüdüler yada fırlattılar.
kasanın sağına soluna bak ezik çatlak falan var mı diye

SenbelyW

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
ismail şenbel

SenbelyW

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
ismail şenbel
itopyayı aradım. kargoyla görüşüp tutanak tutturun dedi. yurtiçini aradım size döneceğiz dediler bekliyorum

VG20A kasanın tamperli camını kendim ayrı sipariş verebiliyor muyum

SenbelyW

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
ismail şenbel
kargoya tutanak tutturma süresi var mı elimde açılış videosu mevcut

emrdnl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emrullah Denli
Herkese merhaba, benimde başıma aynı durum geldi fakat benimki biraz farklı. ben kutuyu tam 7 ay sonra açtım ve birde ne göreyim, temperli cam tuz buz olmuş. yarın itopya ile iletişime geçeceğim ama pek umudum yok.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,454
İsim
uwu
Herkese merhaba, benimde başıma aynı durum geldi fakat benimki biraz farklı. ben kutuyu tam 7 ay sonra açtım ve birde ne göreyim, temperli cam tuz buz olmuş. yarın itopya ile iletişime geçeceğim ama pek umudum yok.
7 ay ne sabır mış be ben geldiği gibi açmıştım kutuyu açarken video kaydı almadıysan sana parayla bile vermeyeceklerini düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,939
Üyeler
163,413
Son üye
mYagizo
Top Bottom