D dgrg 80+ Katılım 11 Ekim 2024 Mesajlar 13 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Resul 24 Ekim 2024 #1 Arkadaşlar yeni hazır sistem aldım açtım bu ekran geldi ayarları nasıl olacak bilgi verirmisiniz açamadım bir türlü
Arkadaşlar yeni hazır sistem aldım açtım bu ekran geldi ayarları nasıl olacak bilgi verirmisiniz açamadım bir türlü
Thorcuk 80+ Bronze Katılım 5 Mayıs 2024 Mesajlar 1,038 Dahası Reaksiyon skoru 346 İsim Emirhan 24 Ekim 2024 #2 Freedos sistemdir hocam windows 10/11 kurmanız gerekiyor flash bellek ile o şekilde açabilirsiniz Mesaj otomatik birleştirildi: 24 Ekim 2024 Örnek olarak bu videoyu atabilirim:
Freedos sistemdir hocam windows 10/11 kurmanız gerekiyor flash bellek ile o şekilde açabilirsiniz Mesaj otomatik birleştirildi: 24 Ekim 2024 Örnek olarak bu videoyu atabilirim:
K.R.A.T.O.S 80+ Bronze Katılım 5 Mayıs 2023 Mesajlar 625 Dahası Reaksiyon skoru 163 Yaş 20 Konum Ankara İsim Elvan Emircan İlgilendiği Kategoriler Bilgisayar Donanım Instagram emrcn.exe 24 Ekim 2024 #3 dgrg yazmış: Arkadaşlar yeni hazır sistem aldım açtım bu ekran geldi ayarları nasıl olacak bilgi verirmisiniz açamadım bir türlü Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Kurabiliyorsanız w10 w11 kurun bilmiyorsanız internetten bakın ve yapamazsanız pc cilerde olur ama kazıklıyolar
dgrg yazmış: Arkadaşlar yeni hazır sistem aldım açtım bu ekran geldi ayarları nasıl olacak bilgi verirmisiniz açamadım bir türlü Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Kurabiliyorsanız w10 w11 kurun bilmiyorsanız internetten bakın ve yapamazsanız pc cilerde olur ama kazıklıyolar