Merhabalar kendim işlemci ve ekran kartı dışında yüzeysel bir sistem topladım fakat hiç uğraşmayıp aşağıdaki gibi bir hazır sistem mi almalıyım bilemedim yardımcı olabilir misiniz?
Doğrudur dediğim gibi yüzeyselde değil aslında direkt ne çıkarsa seçtimde hazır sistem neden alınmayacak durumda açıklayabilir misiniki sistem de alınmaz kesinlikle hele sizin topladığınız felaket
sistemlere bakmadım ama fp istiyorsanız kesinlikle hazır sistemMerhabalar kendim işlemci ve ekran kartı dışında yüzeysel bir sistem topladım fakat hiç uğraşmayıp aşağıdaki gibi bir hazır sistem mi almalıyım bilemedim yardımcı olabilir misiniz?
daha dengeli bir sistem toplanır 5080 toplayabilirsiniz o paraya mesela çok rahatDoğrudur dediğim gibi yüzeyselde değil aslında direkt ne çıkarsa seçtimde hazır sistem neden alınmayacak durumda açıklayabilir misin
"Canım para saçıp savurmak istiyor size ne" tadında pc sistemleri.Merhabalar kendim işlemci ve ekran kartı dışında yüzeysel bir sistem topladım fakat hiç uğraşmayıp aşağıdaki gibi bir hazır sistem mi almalıyım bilemedim yardımcı olabilir misiniz?
Şöyle bir şey nasıl hocam pekidaha dengeli bir sistem toplanır 5080 toplayabilirsiniz o paraya mesela çok rahat