Neler Yeni

Hazır sistem önerisi 21000 tl

4HMET678

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
ahmet taha çelenk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rx6700 sistemlere bakabilirsiniz 4060 almaktan daha mantıklıdır.
hocam dlss için 4060 düşünüyodum amd yerine nvidiayı tercih eden sayısıda çok amd kartlarla ilgili çok bilgim yok sizce neden 6700 daha mantıklı

Gorkeemmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Gorkem Yavuz
hocam dlss için 4060 düşünüyodum amd yerine nvidiayı tercih eden sayısıda çok amd kartlarla ilgili çok bilgim yok sizce neden 6700 daha mantıklı
1-Daha güçlü.
2-Daha fazla VRAM var, ileride yeni kart almanıza gerek yok.
3-Saf kas gücünde daha iyi.
4-Paranın hakkını veriyor
5-İleride 8gb vram li kartlar problem çıkarınca bu kart çıkarmaz.

DLSS için derseniz bunda da FSR var ama DLSS kadar daha iyi kalite sunmasada FPS olarak biraz daha iyi değerler verir.

yaman41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Ali
Bütçem 20 21 https://www.gaming.gen.tr/urun/3597...8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Bu sistemi 5600 özelleştirip almak biraz mantıklı geldi önerilere açığım

Buna bakmanı öneriririm

4HMET678

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
ahmet taha çelenk
1-Daha güçlü.

DLSS için derseniz bunda da FSR var ama DLSS kadar daha iyi kalite sunmasada FPS olarak biraz daha iyi değerler verir.
anladım hocam eğer önerdiğiniz hazır sistem varsa atarsanız sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

1-Daha güçlü.

hocam driverlarında sorun yaşayan falan çok oluyomuş öyle şikayetler gördüm ona ne diyosunuz

Gorkeemmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Gorkem Yavuz

hocam driverlarında sorun yaşayan falan çok oluyomuş öyle şikayetler gördüm ona ne diyosunuz
Bir bakayım.

4HMET678

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
ahmet taha çelenk

Gorkeemmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Gorkem Yavuz

Hocam 4 ay olacak herhangi sorun yaşamadım. Birazda şans işi. Güncelleme geldiğinde araştırarak driver güncellemesi yaparsanız problem çekmezsiniz. Isınma konusuda yok artık her oyunu ben max ayarlarda varsa rt mod high-ultrada oynuyorum sıcaklık 65 i geçmiyor. Tek shaderli minecraft ta 68 dereceyi gördü o kadar. Kartları daha optimize yaptıkları için problem yok artık eskisi gibi.

4HMET678

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
ahmet taha çelenk
Hocam 4 ay olacak herhangi sorun yaşamadım. Birazda şans işi. Güncelleme geldiğinde araştırarak driver güncellemesi yaparsanız problem çekmezsiniz. Isınma konusuda yok artık her oyunu ben max ayarlarda varsa rt mod high-ultrada oynuyorum sıcaklık 65 i geçmiyor. Tek shaderli minecraft ta 68 dereceyi gördü o kadar. Kartları daha optimize yaptıkları için problem yok artık eskisi gibi.
hocam çok iyi anladım ama şuan arkadaşın attığı linkteki 4060 lı sistemin fiyatı baya cazip geldi 5600 yapınca işlemciyi baya iyi oluyo sizcede mantıklı değilmi

İşlemciyi 5600 yap ramleri gskill SSD wd blue al bende alıyorum çünki 😂
hocam hangi 5600 yaptınız g olan var bide normal hatta 5600x yapmakta mantıklı olabilir

Gorkeemmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Gorkem Yavuz

Hocam sistem bulamadım. Yani Sinerji de var ama onda da anakart ve ssd birde ram markaları pek iyi değil. Vatan da var ama buda biraz daha tuzlu.

Sistemde işlemciyi 12400f, anakartı asus h610m-k, ramleri 2x8 gskill, ssd yi samsung 1tb ve kasayıda thermaltake yapıp alabilirsiniz. Bende aynı sistem var sadece ssd markasi Crucial p3 plus ve kasa da xigmatek lux s 650w. Çok memnunum lakin bütçe meselesi. Aldığımızdan yana 2.5k tl zamlanmış buda ayrı üzücü bir olay :(
hocam çok iyi anladım ama şuan arkadaşın attığı linkteki 4060 lı sistemin fiyatı baya cazip geldi 5600 yapınca işlemciyi baya iyi oluyo sizcede mantıklı değilmi

hocam hangi 5600 yaptınız g olan var bide normal hatta 5600x yapmakta mantıklı olabilir
Düz 5600 varsa onu seçin. G olan apu işlemci ve ayrıca daha güçsüz. X olan fiyatını hak edecek performans sergilemiyor. Valla hocam sistem güzelde, 4060 ne bileyim ya. Size kalmış. Sadece güçsüz, dlss desteği var diye bütçe kısıtlı ise alınabilir kart.

4HMET678

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
ahmet taha çelenk
Hocam sistem bulamadım. Yani Sinerji de var ama onda da anakart ve ssd birde ram markaları pek iyi değil. Vatan da var ama buda biraz daha tuzlu.

Sistemde işlemciyi 12400f, anakartı asus h610m-k, ramleri 2x8 gskill, ssd yi samsung 1tb ve kasayıda thermaltake yapıp alabilirsiniz. Bende aynı sistem var sadece ssd markasi Crucial p3 plus ve kasa da xigmatek lux s 650w. Çok memnunum lakin bütçe meselesi. Aldığımızdan yana 2.5k TL zamlanmış buda ayrı üzücü bir olay :(

Düz 5600 varsa onu seçin. G olan apu işlemci ve ayrıca daha güçsüz. X olan fiyatını hak edecek performans sergilemiyor. Valla hocam sistem güzelde, 4060 ne bileyim ya. Size kalmış. Sadece güçsüz, dlss desteği var diye bütçe kısıtlı ise alınabilir kart.
hocam 6700lü sistem bende baktım ama göremedim çoğu sitede 6650xt ve 6750xt gördüm onların fiyatıda bütçemi aşıyodu dediğiniz doğru 8gb yeni nesilde artık yetmicek ama galiba mecburum 1 2 aya bu sistem bu fiyata olmaz gibime geldi

İşlemciyi 5600 yap ramleri gskill SSD wd blue al bende alıyorum çünki 😂
hocam kasanın markayı ilk kez duyuyorum iyi midir? bu kasa ve psu

Top Bottom