Zaten bu bütçeye genelde bu bileşenlerden bir sistem çıkıyor gayet iyi bir sistem hatırladıpım kadarıyla 9600x 65w tan 105w a çıktı enerji tüketimi olarak istersen 7500f e düşüyorsa düşürebilirsin bu senin için bir önem arz ediyorsaSizce nasıl bu sistem, bu özelleştirmelerle birlikte 50K oldu ortalama.
Alıntıyı görüntüle![]()
PC HOCASI-GG12 / AMD Ryzen 5 7600X TRAY / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG12 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış bir sistem tavsiyesidir. ASUS AMD Radeon RX 7800 XT OC 16GB ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
Pek anlamadığım için nasıl bir etkisi var onu bile bilmiyorum ama 105w olması sorun yaratır mı? Yaratırsa hangisini yükseltip dengelerim?Zaten bu bütçeye genelde bu bileşenlerden bir sistem çıkıyor gayet iyi bir sistem hatırladıpım kadarıyla 9600x 65w tan 105w a çıktı enerji tüketimi olarak istersen 7500f e düşüyorsa düşürebilirsin bu senin için bir önem arz ediyorsa
105w daha fazle enerji çekmesi demek 700w lık psuda hayliyle besler sistemiPek anlamadığım için nasıl bir etkisi var onu bile bilmiyorum ama 105w olması sorun yaratır mı? Yaratırsa hangisini yükseltip dengelerim?
Dostum bu sisteme de bakabilirsin bir tık geçiyor bütçeyi amaSizce nasıl bu sistem, bu özelleştirmelerle birlikte 50K oldu ortalama.
Alıntıyı görüntüle![]()
PC HOCASI-GG12 / AMD Ryzen 5 7600X TRAY / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG12 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış bir sistem tavsiyesidir. ASUS AMD Radeon RX 7800 XT OC 16GB ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
Hocam o soğutucu o işlemciye yetmez bence pahtom sprit seçinSizce nasıl bu sistem, bu özelleştirmelerle birlikte 50K oldu ortalama.
Alıntıyı görüntüle![]()
Bu sistemde güzel ama kasayı +450tl olan seçeneği seçilmesi lazımDostum bu sisteme de bakabilirsin bir tık geçiyor bütçeyi ama
Aynen öyleHocam o soğutucu o işlemciye yetmez bence pahtom sprit seçin
Ayrıca psu iyice araştır marka güvenilir mi? falan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu sistemde güzel ama kasayı +450tl olan seçeneği seçilmesi lazım
Hocam linke girince 34k görünüyor, işlemci seçilmemiş görünüyor. Bileşen değiştirince de hata veriyor, çözemedim.Dostum bu sisteme de bakabilirsin bir tık geçiyor bütçeyi ama
Dostum işlemciyi sen seçeceksin ister 7700 seç istersen 7900x seçHocam linke girince 34k görünüyor, işlemci seçilmemiş görünüyor. Bileşen değiştirince de hata veriyor, çözemedim.