Neler Yeni

Hazır sistem önerisi.

BurKy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Burak
Arkadaşlar şuan araştırıyorum. Şöyle bir sistem gözüme kestirdim. İşlemci amd r5 3600x, rtx 2060 super, Asrock B450M-HDV R4.0 Socket anakart, 16 gb ram vs.
Bu sistem ile Csgo'da sabit 300 fps alır mıyım, ayrıca yeni çıkacak olan Rise online oyununa geçmeyide düşünüyorum. Beni en az 5 sene götürür mü bu sistem? Ve işlemci olarak amd ve intel arasında hep çıkmaz var. En çok kafamı karıştıran konulardan birisi işlemci konusu.

Ali Tok

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Ali Tok
Sistem gayet güzel ve güçlü uzun bir süre rahatlıkla götürür seni cs de en yüksek ayarlarda güzel fps alırsın işlemci konusundada tercihin amd den yana olsun yeni nesil ryzen ler hem performans olarak hem fiyat olarak intelden çok daha avantajlı.

brady

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mustafa Boz
Cs 300 fps rahat alırsın. 5 sene götürür diye tahmin ediyorum.

BurKy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistem gayet güzel ve güçlü uzun bir süre rahatlıkla götürür seni cs de en yüksek ayarlarda güzel fps alırsın işlemci konusundada tercihin amd den yana olsun yeni nesil ryzen ler hem performans olarak hem fiyat olarak intelden çok daha avantajlı.
Teşekkürler hocam. Bakalım şu virüs olayları bitseydi hayırlısıyla alıcam inşallah.

BurKy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cs 300 fps rahat alırsın. 5 sene götürür diye tahmin ediyorum.
Teşekkürler. Bu arada sen csgo oynuyor musun? İnternet konusunda sana danışıyım. Fiber altyapı yok. Csgo da 60 70 en fazla alabileceğim bir internet var mıdır?

Top Bottom