20k bütçem var (biraz aşabilir) hazır sistem öneriniz var mıdır?
20k bütçem var (biraz aşabilir) hazır sistem öneriniz var mıdır?
Monitör çıkarılmiyor oyuzden fiyat bu şekilde neden illa sinerji ? İmola 3070 sistem daha iyi özellikle parça kalitesi olarak.mümkünse sinerjiden önerir misiniz 3070 tercihim
Mesaj otomatik birleştirildi:
bunu buldum ama monitörü istemiyorum nasıl çıkarabilirim??Sinerji Efraim Ryzen 5 7600 16GB 1TB NVMe M.2 SSD Palit GeForce JetStream 16GB RTX4060Ti Sistem Tavsiyesi
Sinerji Efraim Ryzen 5 7600 16GB 1TB NVMe M.2 SSD Palit GeForce JetStream 16GB RTX4060Ti Sistem Tavsiyesi fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Ben 3 sistem aldım en son aldığım 3070 sistem merak etmeyin güvenilir burda kime sorsanız söyler zaten.gaming gen trye fazla güvenemiyorum kankam ilk defa aldığım için
Kral ben sipariş ettim ama gelmedi yorum yapamam ama TR nin en çok hazır sistem satan sitesinden birtsnesigaming gen trye fazla güvenemiyorum kankam ilk defa aldığım için
gelmedi derken knk??Kral ben sipariş ettim ama gelmedi yorum yapamam ama TR nin en çok hazır sistem satan sitesinden birtsnesi
Yeni sipariş ettim yanigelmedi derken knk??
hayırlı olsunNURBURG-3070 / INTEL i5-12400F / ASUS DUAL GeForce RTX 3070 V2 OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
NURBURG-3070 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
2 saat önce aldım. Hadi al sen de bunu sistemdaş olalım