valla bende tam bunu favorilere eklemiştim, anlıyorsan bana bu pc darboğaz fln yapar mı?MESUT CEVIK-FORCE/Intel Core i3 13100F/GIGABYTE GeForce RTX 4060 Ti AERO OC 8GB/16GB DDR4/480GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
MESUT CEVIK-FORCE/Intel Core i3 13100F/GIGABYTE GeForce RTX 4060 Ti AERO OC 8GB/16GB DDR4/480GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Yapmaz, 12400f baba işlemcidir.valla bende tam bunu favorilere eklemiştim, anlıyorsan bana bu pc darboğaz fln yapar mı?
knk birde bu hazır sistemin ssdsini, ramini ve kasasını yükseltip almayı düşünüyorum.Yapmaz, 12400f baba işlemcidir.
Rame gerek yok. Vento 800 TL olan farklı kasayı, 1 TB nvme ile alınabilir.knk birde bu hazır sistemin ssdsini, ramini ve kasasını yükseltip almayı düşünüyorum.
21.635tl tutuyor
ram Gskil 3600mhz yükseltip
ssd kingston 1TB yükseltip
kasayıda 2. sıradakini yapıp almayı düşünüyorum.
Nasıl sence?
ssd 1TB kingston değil MLD olan mı alınır diyorsun?Rame gerek yok. Vento 800 TL olan farklı kasayı, 1 TB nvme ile alınabilir.
Hangisini istiyorsan.ssd 1TB kingston değil MLD olan mı alınır diyorsun?
hangisini önerirsin pekiMLD kesinlikle almayın ben aldım pişmanım gösterilen değerlerin yarısını vermiyor. Ne alırsan al MLD alma
Ben WD Blue aldımhangisini önerirsin peki
ben kingston düşünmüştüm
nasıl veriyi karşılıyormu?Ben WD Blue aldım
Ben WD Blue aldım
https://www.tebilon.com/amd-5600-xfx-rx-6700-10gb-asrock-b450m-hdv-xpg-16gb-adata-512gb-ssd/Max 21.500TL bütçem var ve kasım ayı indirimleri varken sistem almak istiyorum. Bu fiyata alabileceğim en iyi sistem hangileridir?