75 ryzen 5600 için muazzzam stok soğutucuyla. hani millet 85 90 görüyor diye kuletipi alıyorlar ryzen 5600eBoştaylen işlemci 45 derece ekran kartı 46 derece bf 1 oyunda işlemci 75 i geçmedi ekran kartı 50 60 civarlarında sizce nasıl
Ekran karti asus dual rx 6700xt
Işlemci ryzen 5600
Sence sınır ne75 ryzen 5600 için muazzzam stok soğutucuyla. hani millet 85 90 görüyor diye kuletipi alıyorlar ryzen 5600e
6 ay önce 105 derece kullanan ben ( önermem) .dbence 80 maks 80 üzerini gördüğümde kuletipi alırım
keşke stok kullanıyorsa uv yapaydın 105 ne6 ay önce 105 derece kullanan ben ( önermem) .d
Yok olay öyle değil gittim fan aldım mahalle PC cisinden adam macun sürdü ama 0.2mk dediki idare eder 1 hafta tamam mi jdksnxks işlemci de bu arada i5 3550 nyse tamam dedim adama sonra gow açtım 10dk oynadım benim de kasa altta tamam mı ayağıma bir sıcaklık esmeye başladı ayağım ısındı soba gibi nyse elimi koydum kasaya işte kaynar su gibi işlemci fanı baktım core temp ten 105 derece dedim hassss hemen gittim dedim PC ciye vereceğin fanin %$€ falan sonra gittim kule tipi çektim hdkexbkekeşke stok kullanıyorsa uv yapaydın 105 ne
Hatta 105 derecenin fotosunu bulursam atarım sana hocam djskxnwkskeşke stok kullanıyorsa uv yapaydın 105 ne
Kafam rahat olsun diyorsan al bir bundan bir tane ekstra fan al arkasına tak egzoz görevi görsün kafana takılmasınSence sınır ne
Kanka sıvı soğutucu önerin var mıKafam rahat olsun diyorsan al bir bundan bir tane ekstra fan al arkasına tak egzoz görevi görsün kafana takılmasın
ID-COOLING SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm Ä°Ålemci SoÄutucu Fiyat
ID-COOLING SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm Ä°Ålemci SoÄutucu uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
2,5k Kesinlikle önermem hiçbir faydaları yok kendileri zaten çabuk ısınıyorlar hiç bulaşmaKanka sıvı soğutucu önerin var mı
yaklaşık 2.5 bin TL civarında