- Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim 6700 olan sistemi alıyorum o zaman üstünde ki anakart ilerleyen zamanlar da değişim yaparımAnakartı sonra ucuzlayınca değiştirirsiniz.
Teşekkür ederim 6700 olan sistemi alıyorum o zaman üstünde ki anakart ilerleyen zamanlar da değişim yaparımAnakartı sonra ucuzlayınca değiştirirsiniz.
Öyle yapabilirsiniz. ama bir sıvı soğutma veya kaliteli fan şart. Competitive bir oyuncuysanız veya yayın yapacaksanız 3060ti tercih edin.Teşekkür ederim 6700 olan sistemi alıyorum o zaman üstünde ki anakart ilerleyen zamanlar da değişim yaparım
Scytech fuma veya mugen alacağım soğutma. Id cooling düşünüyordum lga 1700 uyumlu kiti bulamadım. Sıvı soğutma bütçe aşıyorÖyle yapabilirsiniz. ama bir sıvı soğutma veya kaliteli fan şart. Competitive bir oyuncuysanız veya yayın yapacaksanız 3060ti tercih edin.
Fuma2 güzeldir.Scytech fuma veya mugen alacağım soğutma. Id cooling düşünüyordum lga 1700 uyumlu kiti bulamadım. Sıvı soğutma bütçe aşıyor
650w PSU yeterli mi sisteme dostum yoksa 750 psu olan kasayı mi alayımFuma2 güzeldir.
Yeterli. yetmese koymazlar.650w PSU yeterli mi sisteme dostum yoksa 750 psu olan kasayı mi alayım
ben de bu sistemi aldım fakat kasayı thermaltake commander g33 olarak değiştirdim ayrıca şuanda piyasada en uygun rtx 3060 ti sistem bu (işlemcisi kötü olup 3060ti koyulan hariç) bence 6700 xt yerine 3060ti al dlss var fsr ın gelecekte ne olacağı belli değil ve dlss çok daha kullanışlı ve performans olarak daha stabil ve iyiMerhaba arkadaşlar bu akşam hazır sistem alacağım 2 sistem arasında kaldım, sizce hangisini almalıyım?
https://www.itopya.com/wtcn-rockint...al-v2-oc-8gb16gb-ddr4500gb-nvme-m2-ssd_h14750
660 anakart stokları bitmiş sadece 610 var bu sisteme gider mi bu anakart aklıma takılan tek soru bu
Diğer sistem
12400f işlemci
Asus prime b660m-a anakart modeli
Palit rtx 3060ti dual 8gb
8x2 16gb ballistix 3200mhz ram
500gb kingston m2 ssd
Thermaltake commander g33 750w 80 kasa
Fiyat 21200 sistem game garaj da
Bu sistem de tek aklıma takılan palit marka oldu. Palit anakart ve ekran kartı iyi olur mu acaba fikirlerinizi bekliyorum