Hazır sistem tavsiye

Reaksiyon skoru
5
merhaba yeni bir bilgisayar almayı planlıyorum gözüme fiyat olarak en iyi gelen bu sizce nasıl veya önerebiliceğiniz başka bir alternatif kasa varmı
Bu varken o nasıl gözüne çarptı 😀

Buna 1300TL RAM ve 700TL SSD yükseltmesi yapıp bir de isteğe bağlı anakartı B650 yaparak alabilirsin bu bütçelerdeki en iyi sistem bence. Ha bir de soğutucuyu -200TL olan bir alttakine düşür koydukları model kötü.

Bu varken o nasıl gözüne çarptı 😀

Buna RAM ve SSD yükseltmesi yapıp alabilirsin bu bütçelerdeki en iyi sistem bence.
işlemci daha düşük ssd daha düşük ekran kartı markası hiç bilmiyorum bu alıcagıma benim attığımı alırım

işlemci daha düşük ssd daha düşük ekran kartı markası hiç bilmiyorum bu alıcagıma benim attığımı alırım
Özelleştirince çok daha iyi oluyor 44K ya B650 anakart 32GB RAM 1TB SSD oluyor mesela. Ekran kartı Zotacın alt markası pek farkı yok.

Özelleştirince çok daha iyi oluyor 44K ya B650 anakart 32GB RAM 1TB SSD oluyor mesela. Ekran kartı Zotacın alt markası pek farkı yama

anakartın cok önemi varmı ha 620 ha 650 ama işlemcidüşük diğerinde yani o sıkıntı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anakartın cok önemi varmı ha 620 ha 650 ama işlemcidüşük diğerinde yani o sıkıntı

Geri