Neler Yeni

Hazır sistem yorumlaması ve monitör önerisi istiyorum

MeeT35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Er
Bütçe
4500
kardeşim için modart'ın iletmiş olduğum linkteki hazır sistemi aldım bana mantıklı f/p gelen bu oldu yorumlarınız nelerdir ve bu sistem için monitör tavsiyesi istiyorum 1920/1080 1ms 23.8 inç uygun oluyor sanırım araştırmalarıma göre.

Vachiron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Ali arda
kardeşim için modart'ın iletmiş olduğum linkteki hazır sistemi aldım bana mantıklı f/p gelen bu oldu yorumlarınız nelerdir ve bu sistem için monitör tavsiyesi istiyorum 1920/1080 1ms 23.8 inç uygun oluyor sanırım araştırmalarıma göre.
https://www.vatanbilgisayar.com/asu...ll-hd-ips-freesync-g-sync-gaming-monitor.html pivotlu kendi arayuzunden ozellestirme var kullanıyorum oneririm

Vachiron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Ali arda

MeeT35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Er
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sahsen excalibur almazdım cok dengesiz oluyor bunlar ve bu marka onermem asus alıcaksın elden en yakınındaki vatan magazasına bakarak ekran testinide yapıyorlar ve elden garanti imkani var
tamamdır hocam tavsiye için teşekkürler

Vachiron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Ali arda
tamamdır hocam tavsiye için teşekkürler
burdan aynı sekilde 1 2 arkadasada aldırmıstım hicbir sorun yasanmadı ekran kalitesi olsum malzemesi olsun ic monitor yazılım ozelliklerinden bahsetmiyorum bile son karar senin

Top Bottom