Neler Yeni

hazır sistemi daha ucuza toplama

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
internette yaklaşık 8400 tl olan toplama bilgisayarı ayrı ayrı parçalarını araştırıp en ucuza 7350 tl ye topladım sizce parçaları ayrı ayrı almak mantıklımı kasayı bilgisayarcıya götürüp birleştirsem diyorum sizce mantıklı hareketmi yoksa risklimi ne yapıyım sizce

Hazır sistemlerde her zaman yuvarlama yapılır.
Parçaların normal fiyatı 4.550 TL + firmanın kârı + yuvarlama = 5.250 TL gibi

Kendin alacaksın, kendin toplayacaksın.
En temizi

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,558
İsim
Samet Kaya
internette yaklaşık 8400 tl olan toplama bilgisayarı ayrı ayrı parçalarını araştırıp en ucuza 7350 tl ye topladım sizce parçaları ayrı ayrı almak mantıklımı kasayı bilgisayarcıya götürüp birleştirsem diyorum sizce mantıklı hareketmi yoksa risklimi ne yapıyım sizce
Bu arada incehesap gaming gecesine bakmayı unutma tabi satın alma saati açılmadan önce fiyatlara bak ki neyde güzel indirim var haberin olsun

TheTitanN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Emre Tuna
Helal olsun takdir ettim seni😊.Valla örnek oluyorsunuz toplamaktan korkanlara knkm 2.el ve İstanbul bilişimden almadığını sürece bir sıkıntı cikacagini düşünmüyorum ama bazı şeyler de var mesela adata sata SSD alma kronik sorunlu herhangi bir sorun olursa özelden veya konu açarak yazabilirsin hiçbir yardımı esirgemem
teşekkür ederim ilgin için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada incehesap gaming gecesine bakmayı unutma tabi satın alma saati açılmadan önce fiyatlara bak ki neyde güzel indirim var haberin olsun
evet iyi indirimler oluyormuş

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,558
İsim
Samet Kaya
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Onur
itopya olsun İncehesap olsun genelde 1ayda veya daha fazla zamanda hazırlıyorlarmış ben ayrı ayrı alsam her parça maks 1 haftada elime ulaşmazmı

Dostum o açıkcası satıcıya göre değişir adam 1 haftada da teslim edebilir 2 haftada da özellikle bu aralar kargocuların eli yoğun biliyorsun. Ayrıca bazen sipariş verdiğin ürün satıcıların elinde bulunmaz toptancılardan satın alırlar vs. gibi gecikmeler olabilir. Ama hızlı kargo seçersen satıcı puanları yüksek satıcılardan sipariş verirsen maksimum 1 bilemedin 2 haftada elinde olur emin ol.

saleRan

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Gayet iyi fikir yapılabilir bilgisayarcıya götürmene de gerek yok
Kendin monte edebilirsin lakin alacağın parçalar güvenilir sitelerden değilse sıkıntı çıkabilir

Çınar Yaşar

80+ Gold
Ayrı ayrı alıp bilgisayarcı da birleştir.

T3Ke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
Mehmed Said Ay
50tl de vermeyin kendiniz yapın zor bir şey değil ben gram bilmiyordum evde eski pc yi takıp çıkara birde videolar izleye izleye öğrendim ve basitmiş.

Top Bottom