Arkadaşlar herkese iyi formlar, ben 15.02.2024'te Sinerji Bilgisayar'dan hazır sistem aldım fakat FPS değerlerimi beğenmedim ve 1 hafta boyunca buna bir çözüm bulamadığım için iade etme hakkımın olup olmadığını öğrenmek istiyorum iade edebilirsin diyende var, edemezsin diyende var. FPS değerlerim de aslında bir problem yok fakat %1 FPS değerlerimin problemli olduğunu düşünüyorum ve bu cidden sıkıntılı bir konu yani çözümü çok zor bir durum. 14 gün daha geçmedi ilk başta beni teknik servise yönlendirdiler ilgi alaka 0 dün hiç yardımcı olmadılar bu konu hakkında, alacak insanlara da fikir sahibi vermiş olayım 09.02.2024'te aldım 20.000 TL'ye sistemi araya haftasonu girdi pazartesi günü aldığım sistemin fiyatını 18.000 TL'ye düşürdüler ardında 16.700 civarlarına düşürdüler. Yani müşteri memnuniyeti değilde tamamiyle para kazanmaya odaklı bir şirket maalesef. Tüketi haklarına Başvursam ne diyeceğim yani bu durumu nasıl açıklayabilirim?
burdan fps değerlerime bakabilirsiniz ekran kartım rx 6600 işlemcim r5 5500 Dual Channel 2x8 ramlerim mevcut %1 FPS değerim de zaman zaman 100 FPS oynama oluyor normal FPS değerimle arasında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: