Neler Yeni

Hazır sistemim elime geldi, ne yapmalı?

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Arkadaşlar hazır sistemimi kurdum. Windows 11 pro kurmuş bulunuyorum. Tüm driverları neredeyse halletim. Yapmam gereken ekran kartına bir OC felan var mı? onun dışında fps testini yakın zamanda deneyeceğim. veya önerdiğiniz, illa şunu yapman lazım dediğiniz bir olay var mıdır?

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,397
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Arkadaşlar hazır sistemimi kurdum. Windows 11 pro kurmuş bulunuyorum. Tüm driverları neredeyse halletim. Yapmam gereken ekran kartına bir OC felan var mı? onun dışında fps testini yakın zamanda deneyeceğim. veya önerdiğiniz, illa şunu yapman lazım dediğiniz bir olay var mıdır?
Hocam testlerini yaptınız mı?

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
windowsun performans ayarlarını yaptınız mı

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,397
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Test derken? Stres testi felan mı? şuanlık yapmayı düşünmüyorum. oyunları yükledikten sonra FPS testi yapacağım.
Evet stres tesi fln diyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tekrardan hayırlı olsun hocam

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,070
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Stres testi vs yapın. Donanım testi yapın. SSD testi yapın. Kısaca sistemi baştan aşağı test edin. (İlk önce sürücüleri güncelleyin.) Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. :)

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
windowsun performans ayarlarını yaptınız mı
tabii ki yaptım hocam... performans ile alakam yok şuanlık. Windows 11'e geçtim ilk defa. böyle kapatılacak kötü bir ayar felan varsa bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim :)

Stres testi vs yapın. Donanım testi yapın. SSD testi yapın. Kısaca sistemi baştan aşağı test edin. (İlk önce sürücüleri güncelleyin.)
Testlerin isimlerini tekrar yazar mısınız? Mümkünse sürelerinide yazarsanız sevinirim.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,070
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
tabii ki yaptım hocam... performans ile alakam yok şuanlık. Windows 11'e geçtim ilk defa. böyle kapatılacak kötü bir ayar felan varsa bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim :)

Testlerin isimlerini tekrar yazar mısınız? Mümkünse sürelerinide yazarsanız sevinirim.
Tam isimleri ezberimde değil. Süreleri 10 dakika bile olsa yeterli olacaktır.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
1646151013250.png

Şu olayları yüklemem gerekir mi? winrarım kendim yükledim zaten.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler

bende windows 11 kullanıyorum ama hala tam olarak hazır görmediğim gibi otomatik güncellemeler kapalı kullanıyorum gelen güncellemeden ne olacağını bilmediğim için onun dışında aklıma gelirse başka bir ayar söylerim (forza da xbox game bar ayarını açmaya çalışınca açamamıştım kendim marketten xboxun uygulamasını indirdim forza vs alacaksan aklında bulunsun)

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Sadece sürücü kısmını yüklüyorum hocam o zaman. Teşekkürler.

Bu arada şuanda VGA to HDMI dönüştürücü ile görüntü alıyorum. Arada ekran gidip geliyor. kablodan mı alakalı? daha bilgisayarı yeniden başlatmadım. başlatıncada deniyeceğim bakalım.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
1646151149093.png

buradaki sesi iyileştir ayarını kullanmanı öneririm hem mikrofon hem kulaklık ayarı için sorun yaşamazsan ben çok memnunum extra dolby ayarları da vardı ama ilk kurduktan sonra gelen güncellemeyle buradaki dolby seçeneği gitmiş yeni farkettim zaten artık oto update kapalı

Top Bottom