uyumlu kac k bu sıstem
kotu
55'e 4070 Ti Super'li sistem bile bulunabilir belki.Neden hocam?
parca kalıtesı var eyvallah corsaır dızılmıs ama parca kalıtesı var dıyede o fıyata 4070 bılemedım hıc olmamısNeden hocam?
Bakın hocam bu sistem bana uygun tamam çıkılabilirde adam ana karttan herşeyden kısıpekran kartını yükseltiyor öyle sistem istemiyorumparca kalıtesı var eyvallah corsaır dızılmıs ama parca kalıtesı var dıyede o fıyata 4070 bılemedım hıc olmamıs
anladım ama hersey corsaır yerıne yıne parca kalıtesı ıyı 55k ya cok cok daha ıyı sıstemler vardır suan aklıma gelmıyo ama bakıp atarımBakın hocam bu sistem bana uygun tamam çıkılabilirde adam ana karttan herşeyden kısıpekran kartını yükseltiyor öyle sistem istemiyorum
https://www.gamegaraj.com/urun/mozzie-7a-rtx-super/ ssd yı 1 tb yap kı ramı 32 yapabılesın ıslemcıyı 9700x bıle yapabılırsın ramı 32 ye cek anakartı asusa cekebılırsın ekran kartı ınno3 de dıye tereddut edermısın bılmıyorum ama sıkıntısız ben olsam boyle yapardım sahsı fıkrım kı boyle kesınlıkle daha ıyıBen bulamadım.
yanı kanka kalıtesız olan parca yok kıngston kalıtelı asus kalıtelı sıvı sogutucu msı kasa psu fsp ınno3d ıle msı arası daglar kadar farkta yok yanı ıtopyanın gereksız kazıklaması yınede sen bılırsın ıyı forumlarHocam güzelde kaliteli değil aynı yola çıkıyor gene