Hazır sistemlerde küçük bir miktar stok foruma ayrılmalı

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Satıcı firma sadece satmak ister, konu sadece forumun üyelerinin görebilmesi olamaz. Yani satıcının da bu fikri benimsemesi gerek.
Anca şöyle olur, satın almak için özel bir kod girilir. Bu kodu forumda paylaşırsın. Satıcının sisteminde kod girilmeden satın alım yapılamaz. Anca böyle bir stok kontrol durumu yapılabilir sanırım. Hangi satıcı uğraşır ki?

Bronze üstü veya silver üstü gibi rütbelere özel stok ayrılabilir, bence böyle bir şey iyi olur.
Bence de, 2 tane bile ayrılsa çok şey ifade eder.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Satıcı firma sadece satmak ister, konu sadece forumun üyelerinin görebilmesi olamaz. Yani satıcının da bu fikri benimsemesi gerek.
Anca şöyle olur, satın almak için özel bir kod girilir. Bu kodu forumda paylaşırsın. Satıcının sisteminde kod girilmeden satın alım yapılamaz. Anca böyle bir stok kontrol durumu yapılabilir sanırım. Hangi satıcı uğraşır ki?
Satıcı uğraşmayacak. Sadece link ana sayfaya koyulmadan oluşturulacak. Link de konuda olacak ve konunun görünürlüğü farklı olacak. Satıcı yine satıyor. Ayrıca binlerce lira indirim yapıyorlarsa herhalde dediğim de mümkündür.

Foruma üye olmak ücretli değil ayrıca Abdullah abi zaten foruma ayrıcalıklar yapacağını söylemişti benim önerim sistem konusunda da küçük bir ayrıcalık yapılması.
Dusuncen sacma degil ama dedigin sey nasil olacak

Satıcı uğraşmayacak. Sadece link ana sayfaya koyulmadan oluşturulacak. Link de konuda olacak ve konunun görünürlüğü farklı olacak. Satıcı yine satıyor. Ayrıca binlerce lira indirim yapıyorlarsa herhalde dediğim de mümkündür.
İyi, güzel, hoş diyorsun da. Başkaları da videoyu veya başka platformdaki haberi görmeden satış sayfasında denk gelip satın alabilir. Sadece videodan görülüp de alındığını sanmıyorum.

Dusuncen sacma degil ama dedigin sey nasil olacak
Anlattım ya. Mesela video çıkmadan 5 dk. filan önce sistem sınırlı stokla çıkacak ve ana sayfaya koyulmadan sadece linki olacak. O link de bir forum konusuna koyulacak, konu da sadece üyelere veya 80+ bronze üstüne vs. görünür olacak. 5 dk sonra geriye kalan stoklar koyulacak ve her zamanki gibi satılacak. 2 tane ayrılsa bile çok anlamlı olur.

İyi, güzel, hoş diyorsun da. Başkaları da videoyu veya başka platformdaki haberi görmeden satış sayfasında denk gelip satın alabilir. Sadece videodan görülüp de alındığını sanmıyorum.
Çoook düşük bir ihtimal sence forumda konuyu görenler alacaksa bırakır mı onu.

Tam olarak nasıl çalışacağını bilmiyorum belki sınırlı sayıda stok koyarak foruma duyurulabilir sonra da geriye kalanları koyarak itopya ana sayfa + DA sosyal hesaplarda duyurulabilir mesela. Benim sistemim var ve ben kendim topluyorum ancak almak isteyen çok kişi var bu forumdakiler de dahil bence mesela 100 stok varsa 5'i filan sadece foruma ayrılmalı.

@Abdullah Hacıgül Abi bakarsan sevinirim.
dediğiniz şey bence etik olmaz

Anlattım ya. Mesela video çıkmadan 5 dk. filan önce sistem sınırlı stokla çıkacak ve ana sayfaya koyulmadan sadece linki olacak. O link de bir forum konusuna koyulacak, konu da sadece üyelere veya 80+ bronze üstüne vs. görünür olacak. 5 dk sonra geriye kalan stoklar koyulacak ve her zamanki gibi satılacak. 2 tane ayrılsa bile çok anlamlı olur.
Aynen olabilir bu sefer de video yayinlanmadan stok biter videonun anlami kalmaz 5 dk olabilir :D

Çoook düşük bir ihtimal sence forumda konuyu görenler alacaksa bırakır mı onu.
Yapılırsa da inşallah dediğinde haklı çıkarsın. Stok kontrolü yapan çılgınlar fark etmez.

Çok haklısın

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri